Protejati-va informatia privata

De vreo 2 ani incoace tot repet acelasi lucru, dar se pare ca putini ma asculta:

– daca vezi ca unu sau mai multi din lista ta incep sa iti trimita link’uri ciudate unul dupa altul intr’un interval mic de timp (1-2 min), atunci e virusat si nu accesa link’urile pentru ca te umpli si tu de virusi.

– nu mai descarca toate cacaturile (programe) primite printr’un IM (ex: Yahoo! Messenger, GTalk, MSN, etc) de la diferite persoane sau cunoscuti care fac diferite chestii (ex: am luat un program PhotoCaca de la Vasile, cica e super marfa ca modific pozele cu el si are 10 efecte marfa). Sa fim seriosi, programe de genul asta aparute peste noapte de cele mai multe ori vin si cu un virus/troian si iti infectezi calculatorul. Si de cele mai multe ori o sa foloseste o data sau de cateva ori programul si dupa uiti de el. Si tot instaland si iar instaland programe deastea iti faci praf si Windows’ul si in cele mai rele cazuri pierzi si informatia de pe HDD.

– nu concep o conexiune la internet fara un Antivirus si un Firewall instalate in prealabil si cu update’urile la zi.

– nebunilor insetati si orbiti dupa hacking si craking, nu exista program care sa sparga parola de la un client de IM, parolele se fura cu ajutorul unor programe de spying sau prin ingeniozitatea cuiva priceput.

5 thoughts on “Protejati-va informatia privata”

  1. Deci man pana si oriceon si-a luat teapa :))) deci au devenit grav site-urile astea care scaneaza cooki-urile … in fine //// te contraic la antivirus si firewall …eu am un fire wall … ca sa stiu ce imi intra si c e imi iese … dar nu este neaparata nevoie de antivirus. Cum am spus si voi spune de multe ori: VIRUSUL ESTE IN FATA CALCULATORULUI NU IN CALCULATOR — pentru cei care nu inteleg nici macar aceasta fraza aruncati-va calculatorului …. si mutati-va intr-o zona de munte izolati unde sa cresteti oi …. pentru ca din cauza la oameni deastia ajunge un idiot miliardar din cauza unui virus pe care l-a facut si ii da drumu pe pcurile unor oameni care ma suna si imi da 10 milioane sa ii sparg parola de pe mess prietenei lui … pentru ca are imresia ca il insala. Marius eu nu iti recomand sa le dai sfaturi … nu la toti oricum. A si apropo “hybrid4u” >>>> marfa raspuns =))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.