Rachel McAdams (lista filme)

Putini stiu care este actrita mea preferata, de fapt cred ca doar o persoana sau doua stiu asta. In ultimii 10 ani de zile mi s-au schimbat usor gusturile in materie de filme, dar dramele si cele romantice imi vor placea in continuare iar Rachel a jucat in cateva care mi-au “cazut la inima” cum se zice. Intrebarea este: ce mi-a placut intai, filmele sau ea ca actrita? De exemplu filmul The Time Traveler’s Wife (2009) m-a marcat la propriu, atat filmul in sine (inclusiv melodiile din film) cat si cartea pe care o am acasa in biblioteca.

Astazi a fost o zi mai putin aglomerata asa ca am putut viziona din nou filmul The Notebook (2004). De fiecare data cand vad cate un film bun de dragoste intru intr-o stare romantica si mintea mi-e invadata de ganduri, amintiri si intrebari de forma “cum ar fi fost daca?”. Mai jos voi lista cateva filme bune in care a jucat Rachel McAdams, sper sa va placa daca aveti ocazia sa le vizionati:

The Time Traveler’s Wife (2009)

The Notebook (2004)

About Time (2013)

The Hot Chick (2002)

The Vow (2012)

Wedding Crashers (2005)

Morning Glory (2010)

Sherlock Holmes (2009)

Sherlock Holmes: A Game of Shadows (2011)

Ps. probabil va asteptati sa insir propozitii lungi cu detalii despre ce imi place la aceasta actrita, dar se pare ca va trebui sa aflati personal aceste informatii de la mine 🙂


https://www.youtube.com/watch?v=3agDesDtM9c


https://www.youtube.com/watch?v=ELHF7JLKqDQ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.