Reclame in autobuz

Le-ati vazut toti, sunt in toate autobuzele. Este vorba de acele monitoare suspendate prin autobuze care ruleaza diverse reclame. Nu stiu daca fiecare client isi face singur slide-ul sau sunt facute de firma care detine aceste spatii, dar nu sunt facute bine de multe ori. Marimea textului este prea mica, ori este afisata prea putin timp, ori culoarea textului este prost aleasa si nu se intelege nimic, ori luminozitatea este prea slaba, etc.

Pe langa greselile de aspect am observat ca unele se strica si afiseaza o pagina neagra sau jumatate de ecran este plin cu dungi. Uneori informatile nu sunt actualizate. De exemplu azi vazusem un slide cu filme de premiera de la City Plex Tomis de acum o luna si jumatate. Scria mare “x iunie” si acum suntem in iulie, pe filme era trecut un badge “premiera” desi majoritatea filmelor nici nu mai ruleaza acum la cinema.

Sunt curios care este costul unei reclame in autobuz. Nu stiu cati apuca sa le vada sau cati le dau importanta. Dar exista o sansa minima sa targhetezi potentiali clienti din randul calatorilor altfel nu-si justifica existenta.

7 thoughts on “Reclame in autobuz”

  1. Aş propune să fie puse slide-uri cu imagini din Constanţa. Promovare mai bună ca asta greu de găsit …

  2. Băi nene, era unu’ în faţa unui indicator rutier pe care l-a transformat în maşinărie d’aia din Satul de Vacanţă, de dat cu pumnu’. După ce a pleznit indicatoru’ s-a invârtit semnu’ ăla şi fix în mufă l-a pleznit … cred că juma’ de autobuz a râs de retardatu’ ăla; myself included 😀

  3. Pe site-ul firmei care se ocupă de chestia asta, site care are sugestivul URL de (sic!) reclameinautobuz.com (creativitate maximă, este?), nu găseşti tarife ci doar un număr de telefon. Număr la care am sunat acum câteva luni din aceeaşi curiozitate legată de preţ şi nu a răspuns nimeni. PR, eh?

    Dar pe lângă asta, ştiai că uneori mai bagă şi clipuri amuzante, de exemplu aiuriţi care-şi rup spatele sărind pe marginea piscinei şi alte asemenea exemple? Îţi face dimineaţa mai frumoasă când te deplasezi spre serviciu şi îi vezi pe ăia; e un fel de YouTube în offline :))

  4. Astea cu reclamele vechi ramase probabil sunt ca sa arate ei ca au avut totusi super oferta aia. Deci o mai lasa putin…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.