Recreere in gradina botanica “Alexandru Borza”

Ieri am vrut sa profit de vremea frumoasa si am hotarat sa vizitez gradina botanica. Am auzit de la alte persoane ca merita sa te pierzi prin ea, este mare si surprinzator de frumoasa. Deoarece apartine Universitatii Babes-Bolyai studentii acesteia si cadrele didactice o pot vizita gratuit. Pretul intreg al unui bilet este de 5 lei, o suma foarte mica pentru cate sunt de vizitat. Programul incepe de la 8:00 dimineata si se termina la ora 19:00. Intrarea se face de pe strada Republicii, nr. 42, gasiti mai jos in pagina pe harta.

In gradina exista spatii amenajate cu bancute unde te poti odihni, la Turnul cu apa (cred ca asa ii zice) se gasesc stropitori cu apa potabila, toalete curate, automate cu suc si cafea. Te poti pierde in platoul montan daca nu urmaresti cararile pietruite. Te simti ca intr-o padure cu un parau ce-l strabate. Sunt pasari, veverite si rate. In sere puteti vedea plante exotice sau carnivore, este o atmosfera calda si umeda. Am urcat in Turnul cu apa (cred ca asa ii zice) si am vazut orasul de la inaltime, este frumos.

Am apucat sa fac cateva poze, dar nu tin locul experientei personale.

recreere-in-gradina-botanica-alexandru-borza-01 recreere-in-gradina-botanica-alexandru-borza-02 recreere-in-gradina-botanica-alexandru-borza-03 recreere-in-gradina-botanica-alexandru-borza-04 recreere-in-gradina-botanica-alexandru-borza-05 recreere-in-gradina-botanica-alexandru-borza-06 recreere-in-gradina-botanica-alexandru-borza-07 recreere-in-gradina-botanica-alexandru-borza-08 recreere-in-gradina-botanica-alexandru-borza-09 recreere-in-gradina-botanica-alexandru-borza-10 recreere-in-gradina-botanica-alexandru-borza-11 recreere-in-gradina-botanica-alexandru-borza-12

One thought on “Recreere in gradina botanica “Alexandru Borza””

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.