Redirectionare pe paginile web

Mai jos am postat trei modalitati de a redirectiona un client de pe o pagina pe alta cu ajutorul limbajului de programare PHP, Apache sau JavaScript.

PHP – unde LINK este site-ul sau pagina unde redirectionam

header('Location: LINK');

HTTP / Apache – unde TIMP este timpul in secunde cand dupa incarcarea paginii se face redicrectionarea si LINK este site-ul sau pagina unde redirectionam

<meta http-equiv="refresh" content="TIMP; URL=LINK" />

JavaScript – unde LINK este site-ul sau pagina unde redirectionam si TIMP este timpul in secunde cand dupa incarcarea paginii se face redirectionarea

<script language="javascript">
	setTimeout("location.href='LINK'", TIMP);
</script>

3 thoughts on “Redirectionare pe paginile web”

  1. Daca nu merge si asa (oricum eu nu am mai mult de 5 vizitatori pe zi :)) si nici nu caut mai multi. La mine e ca sa nu ma plictisesc :)) ), dar nu pot (din cate stiu) sa transfer toate artcolele + comentariile + categoriile de pe blogratuit pe blogger, si de aia mi-ar fi placur sa pot face cumva sa tin vechea adresa functionala si accesibila. Cred ca pana la urma fac un post in care pun scriptiul, astfel incat cand cineva vrea sa il citeasca sa fie trimis la noua adresa.

  2. Am o intrebare. Poti face/sti un script care sa redirectioneze de pe o pagina pe alta, dar, inainte de redirectionare sa apara o intrebare de genul: “doriti sa fiti redirectionati catre noua adresa a acestui site?” si cu 2 optiuni: “da”, daca se doreste, si “nu” daca nu se doreste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.