Repulsie fata de relatiile stabile

Este posibil ca involuntar si inconstient sa dezvolti o repulsie fata de relatiile stabile? Asta dupa o perioada lunga de pauza si fara relatii stabile. Daca ar fi sa analizez felul cum m-am comportat in ultimul timp as tinde sa cred ca am dezvoltat fara sa vreau o repulsie fata de relatiile stabile. Mi-am pierdut eu rabdarea sau toti suferim de asta? Oare sunt prea rigid si imposibil de inteles? Prea perfectionist si atat de atent la unele detalii?

Oare sunt prea bun pentru lumea asta? Hmmm, ma duc sa meditez din nou.

170 thoughts on “Repulsie fata de relatiile stabile”

 1. of of… pentru o relatie trebuie atat de multe. am citit toate comentariile si sunt de acord cu toata lumea. De ce ? Pentru ca fiecare are dreptate intr-o anumita masura, in anumite conditii si imprejurimi. Cat despre repulsia fata de relatiile stabile, nu cred ca o ai, cred ca nu ai gasit inca pe cineva care sa iti asigure stabilitatea de care ai nevoie.

 2. Aparent unii din noi pur si simplu traiesc momentul. Si cand vine vremea de o relatie de lunga durata, pur si simplu lucrurile merg de la sine, fara sa planuiesc nu-stiu-cat inainte.

 3. raspund lui Joe 😛

  Intai de toate mii de scuze, nimic n-a fost intentionat
  As vrea cu tine in privat, dar mi-e sa nu fie cam deplasat-
  Nu vreau sa intelegi gresit, departe acest gand… infinit
  atat voi spune… interesanta apropiere, interactiune! 😉

 4. nu fii rautacios Joe….si tu ai fumat(si maybe inka fumezi) asa ca ar trebui sa stii ca iti trebuie vointa ptr a te lasa

 5. catalin…daca faci parte din zodiile ambitioase..cu siguranta ai sa reusesti :d ..anyway..mult succes si toata stima ptr asta 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.