Revelion 2010 – 2011

De dragul surorii mele am ales sa petrec cu ea la pragul dintre ani in Pulse. Eu, ea, prietenul ei si mama lui. Biletul costa 150 lei/caciula cu mancare inclusa la o masa rezervata. Mancare insemnand farfurie cu mezeluri, cascaval feliat, niste felii de ardei gras si masline. Painea insuficienta pentru a infuleca degusta mancar jumatate din “platou” (adica vreo jumatate de paine), 2 sticle de suc la 2 L (Fanta si Coca Cola parca) si o sticla de apa minerala (cred) la 1.5 L. Foarte putina lume, jumatate erau bisericute sau stateau jos si restul la dans. Asta dintr-un total de ~70 de persoane. DJ nu era, baietii de la bar aveau un playlist cu ceva melodii, pacat ca erau aranjate tare prost si iti taiau cheful de dans.

Pe la 1:30 am pornit spre casa, deja regretam ca venisem in Pulse. Cineva trebuia sa se odihneasca, nu si eu. M-am invitat la o petrecere unde am ramas pana la 5 dimineata cu niste oameni de treaba alaturi de care am mai petrecut un revelion cu ceva ani in urma. Avand “covrigul” in mana nu puteam bea alcool, da-i cu suc. Pentru ca sunt un om slab, ca sa citez pe cineva, eu nu ma pot distra daca nu am ceva “grade” la bord. M-am bucurat, in schimb, de atmosfera de acolo, de oamenii “fericiti”, etc.

Asa am petrecut eu revelionul. Am sarit peste partea cu familia, mancatul acasa cu ei si sampania desfacuta inainte de plecare spre Pulse.

4 thoughts on “Revelion 2010 – 2011”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.