Revelion 2011 – 2012

Vremea n-a fost prea generoasa cu noi, in seara dintre ani am avut parte de lapovita si ninsoare. De fapt ninsoare este mult spus, nici nu apuca sa se depuna ca se topea. Seara de revelion am inceput-o acasa, langa familie si rude. Dupa multe pregatiri s-a serivit mizilicul/aperitivele mai ceva ca la restaurant. Din toate cate putin exact cum imi place mie, sa fie diversificat.

Dupa masa am mai stat putin si am plecat spre o petrecere, undeva in afara orasului la casa. Silviu (gazda) m-a intampinat cu o paleta in mana, frigea ceva carnati la gratar. Alti participanti la petrecere discutau in fata casei cu o doza de bere in mana. In casa era veselie mare, petrecerea era in toi si lumea imprastiata prin toate camerele. In camera de zi se dansa, in bucatarie se prajeau cartofi si se discuta, in dormitoare lumea bolea sau isi povestea viata. Nici nu am ajuns bine si mi-am auzit numele strigat, si inca o data, si inca o data, era ceva lume cunoscuta pe acolo doar ca nu ii zarisem din cauza intunericului. Atmosfera era incinsa si oamenii foarte primitori, ne-am adus aminte de cati ani ne cunoastem si ce copii eram atunci. Dupa ceva palinca si bere am inceput sa ma incalzesc.

Miezul noptii ne-a gasit afara, stropiti cu vin spumant (sampanie) si cantand, pupandu-ne pe obraji si urandu-ne toate cele bune pentru anul nou inceput. Desi se asculta mult rock, cand au inceput sarbele si horele sa bubuie in difuzoare lumea dansa de parca era nunta. A fost interesant sa ii vad asa bine dispusi, indiferent de muzica pe care o asculta fiecare, noi toti suntem romani. Muzica populara a mers atat de bine, pe langa carnaciorii cu cartofi prajiti, muraturi si alte gustari.

N-am specificat ca petrecerea incepuse cu o zi in urma si in momentul asta lumea inca se distreaza. Asa da petrecere, 3 zile si 2 nopti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.