Rezumat 2014 (scrisoare)

Salut, iti scriu aceste randuri din viitor.. mai exact din anul 2015. Doar ce am terminat cateva tickete de rezolvat si email-uri de trimis la clienti. Stiu, este o ora tarzie, dar asa se intampla cand lucrezi cu straini si au un alt fus orar. Ti-am captat atentia? Te intrebi probabil cum arat, eu cel mai in varsta cu un an de zile, si cum imi merge anul asta. Sunt atatea sa-ti spun si nu stiu de unde sa incep.

O luam usor, “baby steps” asa cum iti place sa zici. Esti in luna ianuarie, de curand te-ai intors de acasa si peste o saptamana pleci iar la drum. Ai planuri sa mergi la Brasov cu doi tovarasi din copilarie ca sa petreceti un weekend memorabil. O sa te dai cu schiurile, o sa bei vin fiert in Poiana Brasov si o sa urci cu telecabina pana la cota 2000 – o intaltime ametitoare si o priveliste de vis. Seara o sa petreceti prin cluburile din Piata Sfatului si va veti caza la aceasi vila la care ai mai fost de doua ori. Cumva de fiecare data cand te intorci in Brasov descoperi lucruri noi, ai observat? E ca si cand nu te mai saturi sa te intorci iar, si iar. O supriza te asteapta cand te intorci in Cluj-Napoca, nu ai idee. Ti se demonstreaza din nou ca poti obtine ceva daca iti doresti cu adevarat, de aici si zicala “ai grija ce-ti doresti”. Pe langa asta vei locui cu Tibi pentru o luna si ceva. Da, ai citit bine. O sa vina in Cluj-Napoca sa stea cu tine pentru ca s-a saturat de monotonia din Constanta. Stiu ca ai un program incarcat si obositor la munca, dar fa-ti timp si iesi cu el cat de mult poti. Bucura-te de ce ofera orasul la maxim, mai tarziu ai sa intelegi la ce ma refer. Inca un detaliu important: orice problema de sanatate ai avea sa mergi la un medic sa o rezolvi, nu lasa pe maine ce poti face astazi.

Anul asta o sa fie plin ochi de schimbari si abia ma pot abtine sa nu ti le insir. O sa ai parte de multe surprize placute, o sa cunosti oameni noi, o sa te muti din apartamentul in care stai deja de aproape 2 ani si.. o sa ai parte de ceva dezamagiri in dragoste. Stiu, probabil o sa te gandesti ca este vina altora. Dar vei afla ca toata vina este a ta si ma bucur ca vei avea parte de aceste lectii dure care te vor zdruncina bine. Totul are un pret, iar lectiile bune sunt scumpe.

Prin vara o sa iei o decizie importanta, ti-am spus ca este anul schimbarilor.. te vei convinge singur. Inceputurile sunt grele intodeauna, ai grija si nu te culca pe o ureche. Concentreaza-te pe ce ti-ai propus sa faci, prin munca si perseverenta vei obtine tot ce ti-ai dorit. Iti aduci aminte de datoria karmica despre care ai citit? Ah, inca nu stii de ea. Anul asta vei incepe sa faci progrese si ma bucur pentru ce va urma. Vei avea parte de dezamagiri si din partea unori cunoscuti, asa vei invata inca odata cum este cu increderea orbeste in oameni. Dar o sa fie bine, stai calm. Cumva reusesti sa treci peste toate, de-a lungul vietii ai acumulat destula experienta. Tot in vara incepi maratonul de vizitat alte tari, ce o sa-ti mai placa.. ehe 🙂

Anul asta vei acumula multe amintiri placute, m-as intoarce cu un an inapoi doar ca sa ma bucur inca o data de tot. O sa fie un an haotic in sensul bun al cuvantului si vei trage cateva concluzii la sfarsit de an cand schimbi prefixul. Inca ceva, sa ai grija de sora ta, una singura ai si stiu ca tii mult la ea. Va trece printr-o perioada grea, dar spre sfarsitul anului o sa fie bine. Fiecare vorba buna venita de la tine o va ajuta sa mearga mai departe. As vrea sa iti pot detalia mai mult, sa te anunt prin ce situatii vei trece, dar nu vreau sa-ti stric sansa de a invata aceste lectii si ai sa vezi ca totul merita de parca a fost scris asa sa fie. Poate pe moment nu o sa intelegi rostul lucrurilor, dar raspunsurile vin pe parcurs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.