Romani scrieti-va gandurile

O dimineata aiurea, o zi agitata la munca, o seara iritanta acasa la calculator. O alta seara de luni, a doua zi din luna aprilie.

“Plimbandu-ma” pe google mi-am zis sa imi arunc si eu un ochi pe blogurile romanilor din zilele noastre. Scriu eu blog si bifez sa imi caute doar site-uri din romania. Eram curios ce o sa gasesc, dar recunosc ca am ramas dezamagit. In afara de 2-3 care erau mai stralucite si care pot sa spun ca mi-au placut (fara link-uri ca nu am chef de reclama), continut bun, dinamic, subiecte interesante. Ce sa mai, blog-uri bune cu o exceptie, viata intima si povestioare cam lipsesc. In fond blog-ul este un jurnal online si nu cred ca intr-un jurnal (vorbesc de cei care au simtit ca trebuie sa aibe unul si si-au facut) incepi sa povestesti ce stiri ai mai aflat despre adsense, despre coduri sparte si celebritati. Ma gandesc totusi ca nu oricine are puterea de a recunoaste ceea ce simte si ceea ce gandeste CU VOCE TARE asa cum se face intr-un jurnal, da! Este adevarat ca pe acest jurnal online intra necunoscuti care nu au nici o treaba cu tine si deh, cumva te bate gandul ca trebie sa ii mentii ca vizitatori fideli si sa ii incurajezi sa mai revina, sa mai citeasca putin de la tine. Maine sau peste 1 luna poate bagi o reclama si uite asa ies banii de un pachet de tigari pe luna. Nu mai am chef de nimic, am ramas sictirit cand am vazut o groaza de bloguri facute doar de dragul de a face un jurnal online unde dai copy / paste la stiri culese de pe alte siteuri si apoi dai link-ul la toti cunoscutii sa isi zica parerea cu privire la blog-ul tau fain.

Tind sa cred ca, in ritmul asta, in curand blog-ul va ajunge sa fie ceva nasol asa cum sunt toate chestiile la moda pe care le achizitioneaza jumatate de oras doar ca sa fie in randul lumii.

4 thoughts on “Romani scrieti-va gandurile”

  1. Nu vreau sa ma inscriu pe situl TWOO! Asta ineamna ca nu mai pot intra – si ca mine, multi altii – pe NETLOG. Pacat, era un site literar, cu oameni de calitate!

  2. Eu nu pot intra pe Netlog. Imi spui si mie cum sa procedez? Am acolo prieteni scriitori si multe poezii ale mele. Multumesc anticipat! Georgeta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.