S-a terminat si Blog Meet 5

Desi initial aveam de gand sa ii strang pe toti undeva la iarba verde si sa facem un gratar si sa ne jucam cu mingii pe iarba si sa ne tavalim si sa ne pozam si sa radem.. blog meet 5 s-a desfasurat pe o terasa care dupa parerea mea nu e nici fancy (unii au venit sa bea bere nu sa sparga bani) dar nici bomba.. undeva la mijloc. Citind reactile celor prezenti tind sa cred ca am facut o treaba buna.

Din punctul meu de vedere: am avut ceva emotii (sa vorbesti in fata a 25 de persoane si sa le captezi atentia nu e usor) si nu am reusit sa dau tot ce aveam mai bun dar recuperez alta data poate. Aseazarea meselor nu mi-a placut dar nu am avut de ales.. macar am fost toti la gramada. Soarele care mi-a batut ceva vreme in spate m-a enervat.. soare + bere te imbujoreaza.. nu? πŸ˜€ Totusi a fost bine ca fiecare a apucat sa zica ceva despre el chiar daca unii noi veniti nu au avut un gram de respect sa taca din gura cateva minute si sa urmareasca firul discutiei. Mi-a placut ca am ramas cativa la sfarsit si am ras impreuna de parca ne cunosteam de 100 de ani si iesisem la o bere la o terasa. Cu ocazia asta tin sa va multumesc ca ati ramas pana la sfarsit.. se stiu ei cine πŸ™‚

De retinut: Iulian desi a fost la primul blog meet s-a comportat foarte oke si cu ocazia asta il felicit ca a fost asa degajat si a putut sta de vorba cu noi de parca ne mai vazusem pana atunci. Daca ai nevoie de sprijinul meu/nostru in legatura cu ceva sa ma/ne contactezi. Ok? Cosmin a fost destul de vorbaret.. bravo dude πŸ™‚

Alte puncte de vedere: Ela, Cosmin, Laura, Sorin, Irina, Despina, Ana

Istoria Constanta Blog Meet by Joe: aici

Lista celor prezenti: Despina, Laura, Ela, Vali, Catalin, Narcisa, Sorin, Ana, Iulian, Bec & Ligia, Irina, Nemo, Roxana, Cosmin, Joe, Vali, Vanessa, Diana, Cristi, Sandra.

Comentatori prezenti: Tibi si Alex

Filmulete: aici

s-a-terminat-si-blog-meet-5-01 s-a-terminat-si-blog-meet-5-02 s-a-terminat-si-blog-meet-5-03 s-a-terminat-si-blog-meet-5-04 s-a-terminat-si-blog-meet-5-05 s-a-terminat-si-blog-meet-5-06 s-a-terminat-si-blog-meet-5-07 s-a-terminat-si-blog-meet-5-08 s-a-terminat-si-blog-meet-5-09 s-a-terminat-si-blog-meet-5-10 s-a-terminat-si-blog-meet-5-11 s-a-terminat-si-blog-meet-5-12 s-a-terminat-si-blog-meet-5-13 s-a-terminat-si-blog-meet-5-14 s-a-terminat-si-blog-meet-5-15 s-a-terminat-si-blog-meet-5-16 s-a-terminat-si-blog-meet-5-17 s-a-terminat-si-blog-meet-5-18 s-a-terminat-si-blog-meet-5-19 s-a-terminat-si-blog-meet-5-20 s-a-terminat-si-blog-meet-5-21 s-a-terminat-si-blog-meet-5-22 s-a-terminat-si-blog-meet-5-23 s-a-terminat-si-blog-meet-5-24 s-a-terminat-si-blog-meet-5-25 s-a-terminat-si-blog-meet-5-26 s-a-terminat-si-blog-meet-5-27 s-a-terminat-si-blog-meet-5-28 s-a-terminat-si-blog-meet-5-29 s-a-terminat-si-blog-meet-5-30 s-a-terminat-si-blog-meet-5-31 s-a-terminat-si-blog-meet-5-32 s-a-terminat-si-blog-meet-5-33 s-a-terminat-si-blog-meet-5-34 s-a-terminat-si-blog-meet-5-35 s-a-terminat-si-blog-meet-5-36 s-a-terminat-si-blog-meet-5-37 s-a-terminat-si-blog-meet-5-38 s-a-terminat-si-blog-meet-5-39 s-a-terminat-si-blog-meet-5-40 s-a-terminat-si-blog-meet-5-41

8 thoughts on “S-a terminat si Blog Meet 5”

 1. Nu s-a vazut ca ai fi avut emotii, sincer πŸ™‚ A mai fost o initiativa si la blogmeeting 3 de a se prezenta fiecare, de ce are blog, de cand, ce scrie etc dar nu s-a pus in practica, si uite ca tu ai reusit sa ne mobilizezi, lucru care demonstreaza ca ai stofa de leader. Felicitari!

 2. Hmmm…..nush exact cum sa incep si sa exprim ceea ce vreau sa zic. Eu sunt un asa-zis “outsider”, adica nu am nici o treaba cu blogging-ul (nu scriu, dar CITESC multe bloguri) si citind posturile referitoare la blog-meet-ul de ieri 18 iulie, am observat cateva lucruri:

  – la asemenea “meet-uri” nu vin orice tipuri de oameni… pun asta pentru ca mi-a fost dat sa intalnesc si sa cunosc N tipuri de oameni care mai de care mai incuiati si mai fitosi….ceea ce aici nu prea am observat (cel putin din cele cateva randuri pe care le-am citit).

  – discutiile ce se poarta la asemenea evenimente par destul de antrenante, pertinente si de interesante (m-am saturat de iesiri in care toata discutiile se rezuma doar la barfe si noi aparitii in domeniul telefoanelor mobile, masinilor etc);

  Una peste alta vreau sa zic ca mi-a placut f mult ceea ce am citit si char m-a facut interesat si curios de ceea ce se intampla la un asemenea blogmeet si as vrea sa particip si eu.

  Va multumesc .

 3. Respect etern! MulΕ£umesc de apreciere, nu mi-a fost nici mie prea uşor :)). FelicitΔƒri pentru organizare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.