Sa nu mai zici niciodata NU!

Niciodata sa nu mai zici “eu nu am sa fac asa ceva”. Viata este un profesor foarte dur, intai te asculta si apoi iti preda lectia. De-a lungul timpului toti am zis de multe ori ca nu o sa facem ceva anume si pana la urma am facut. De ce? pentru ca noi oamenii suntem supusi greselilor si suntem usor influentabili mai ales cand sunt implicate si sentimente, amintiri comune si trairi intense cu o persoana de sex opus sau nu neaparat.

Atunci cand iti impui ca nu vei face ceva anume niciodata, gandesti limpede si esti cu capul pe umeri cum se zice. Totusi sa nu uitam ca viata este plina de surprize, placute sau nu ele te pot face sa te intorci la 90 de grade si sa iti calci propriul cuvant pentru ca in momentul ala simti ca asa trebuie sa faci. Cat de puternice pot fi unele sentimente, trairi si intamplari neasteptate de te pot intoarce intr-o directie opusa si sa uiti de toate neplacerile pe care le simteai cand ai hotarat ca nu ai sa faci ceva anume niciodata. Iti zici ca erai prost cand luasei hotararea respectiva si ca alegerea facuta in prezent este mai buna.

Si uite inca un detaliu care denota cat de umani suntem.. adica imperfecti.

9 thoughts on “Sa nu mai zici niciodata NU!”

  1. “Câte tipe n-au zis: „eu n-o să fac aia niciodată!!!!”…. 😀 :))”
    Un coleg a pus azi mana pe jurnalul unei colege in care scria ceva de genul: “cand te saruti primesti o tona de saliva in gura.yak!!!nu o so fac niciodata! […] sexul e o mare prostie.no sal fac!” tipa are 14 ani… se va tine oare de cuvant? nu prea cred

  2. “Viata este un profesor foarte dur, intai te asculta si apoi iti preda lectia” asa era profa de geografie de anul trecut :))
    sa revenim la treburi serioase: mi s-a intamplat sa imi schimb o decizie de care eram foarte sigur, iar uneori am regretat schimbarea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.