Sandwich cu sunca si cascaval

Ati jucat Mafia 2? In timpul jocului trebuia sa te hranesti, in frigiderul de acasa sau a unui prieten unde stai tot timpul gasesti “ham and cheese sandwich”. Eh, asta mi-a starnit curiozitatea si am vrut sa-mi fac si eu astfel de sanvisuri. Am cautat reteta pe internet, am cumparat ce-mi lipsea din frigider si m-am pus pe preparat.

Am rumenit putin patru felii de paine si le-am uns cu unt. Pe doua dintre ele am pus cate o felie de sunca presata, doua felii de cascaval, putin ketchup si mustar. La sfarsit am adaugat celelalte doua felii de paine deasupra, apoi am taiat pe diagonala cele doua sanvisuri. Se poate vedea din poze cum arata, stiu ca am pus cam mult ketchup. Gustul este interesant de bun, sanvisurile astea sunt satioase si bune de luat la pachet.

sandwich-cu-sunca-si-cascaval-01 sandwich-cu-sunca-si-cascaval-02 sandwich-cu-sunca-si-cascaval-03 sandwich-cu-sunca-si-cascaval-04 sandwich-cu-sunca-si-cascaval-05 sandwich-cu-sunca-si-cascaval-06

11 thoughts on “Sandwich cu sunca si cascaval”

  1. Am opţiunea de a mânca două feluri de mâncare la un preţ incredibil de bun, dar ora mesei e aiurea pusă şi după ce bag la ghiozdan mi se pune mâncarea aia caldă fix pe ochi. Îţi dai seama ce chef de muncă am pe urme. :))

  2. Meh!

    Un pachet cu şuncă presată feliată (cam 8-10 felii) e cca. 5 lei. O bucată de caşcaval e cam 7-8-9 lei, pe la Penny. O pâine feliată e cam 3 lei (eu iau Terra Viva la 2,5 lei şi e extrem de bună) iar 2-3 roşii ajung la 3-4 lei.

    Cam aşa ceva mănânc şi eu la muncă, mâncare rece. Un salam feliat, o şuncă, un muşchi. Pe această cale îi mulţumesc mândrei pentru maşinăria de sandwhich-uri pe care mi-a făcut-o acum 2 ani cadou de ziua mea şi încă funcţionează! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.