Scade pretul gigacaloriei in Constanta

As pune articolul asta la categoria “evenimente” peste ca din punctul meu de vedere este un eveniment. In ultimii ani, de la un an la altul, pretul gigacaloriei (unitate de masura pentru energia termica, egala cu un miliard de calorii) in orasul Constanta a crescut treptat pana a ajuns la pretul de 383 lei, cel mai mare pret in Romania pentru ca primaria oferea subventie doar anumitor categorii de populatie si pe baza de cerere.

Primarul interimar al Constantei, Decebal Fagadau, ne pregateste o surpriza placuta iarna aceasta (2015 – 2016), respectiv o subventie pentru toata populatia, asta inseamna ca pretul gigacaloriei va fi 250 de lei cu TVA inclus din care se subventioneaza inca o suma de bani pentru o anumita categorie de persoane si familii nevoiase. Suna foarte bine, dar oare va fi de durata aceasta schimbare sau este o alta “pomana” electorala? Anul viitor sunt alegeri in tara si vad ca lumea (politicienii) au inceput de anul asta sa-si pregateasca “praful” de aruncat in ochi populatiei.

Totusi sa nu fim rautaciosi, Decebal Fagadau doar ce a luat in primire functia de primar interimar si merita o sansa. Poate de data asta vom avea mai mult noroc cu un primar ce doreste sa imbunatateasca nivelul de trai in orasul Constanta, sa atraga investitii si lista de “to do” continua.

2 thoughts on “Scade pretul gigacaloriei in Constanta”

  1. Pai nu e nici o suventie , primaria a crescut pretul artificial pe vremea lui mazarea.srl si acum o lasa mai usor in pragul alegerilor , gen isi mai taie din ciolan , nu pierd ei nimic de fapt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.