Se cauta programatori (Constanta)

Sambata, in timp ce asteptam autobusul, un afis lipit stangaci pe un stalp mi-a atras atentia. Era un cod mare QR si ceva scris deasupra si dedesubt, m-a bufnit rasul sa vad cum incearca o firma de IT sa “racoleze” programatori. Curios am scos telefonul sa scanez codul si am ajuns pe o pagina cu un chestionar. Am gasit un text de introducere, o adresa de Gmail si doua nume de barbati. La o simpla cautare pe google nu am gasit vreo informatie relevanta. Deci o firma de IT cauta programatori, dar asa secret fara sa afiseze numele, iata textul:

“Acest survey este facut la cererea unei compani mari de IT din Romania iar scopul lui este de a verifica viabilitate pietei muncii in domeniul IT din Constanta pentru a se extinde in acest oras. Datele dumneavoastra nu vor fi utilizate in nici un alt mod ci doar pentru acest studiu de caz si vor fi sterse la finalizarea studiului. Softul utilizat pentru preluarea de date este ultima iteratie si parolele sunt securizate.

Va multumim pentru participare si apreciem raspunsurile dumneavoastra.”

Chestionarul cuprindea intrebari despre nume, salariul minim, studii, experienta si alte detalii. Cam amatoricesceasa abordarea, adica se putea face ceva frumos, dar au preferat sa faca treaba asa pe fuga fara sa afiseze nume, brand sau logo.

Mai nou asa se cauta programatori in Constanta? :))

2 thoughts on “Se cauta programatori (Constanta)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.