Se dau amenzi rutiere la plaja 3 Papuci (Constanta)

Cand vine vorba de mers la plaja in Constanta, de vara trecuta am inceput sa aleg plaja 3 Papuci pentru “beach barurile” de acolo si ce ofera: sezlonguri curate si la preturi decente (15 lei/zi), spatiu suficient, umbrele, fara vanzatori ambulanti, muzica buna, etc. Cele mai bune mi se par Paco Beach si Zoom Beach.

Este usor de ajuns la aceasta plaja de pe Bulevarul Mamaia sau strada Unirii si partea buna este ca poti merge cu masina pana jos aproape de plaja. De fapt aici este o mica problema: cand cobori spre plaja, pe partea dreapta, este un indicator accesul interzis. Multi, inclusiv eu, nu il baga in seama si coboara cu masina aproape de plaja. In plin sezon estival, pentru ca sunt multe masini, uneori se parcheaza si pe plaja.

Astazi, cand ne-am hotarat sa plecam spre acasa, erau doua masini de politie parcate de-a curmezisul pe drumul de acces spre plaja si amendau fiecare masina care urca spre oras. Cineva ne-a facut semn la un moment dat ca sa nu urcam pentru ca este un echipaj de politie ce retine taloanele tuturor masinilor care au coborat spre plaja desi este un indicator care atentioneaza ca accesul este interzis. Am crezut ca este o gluma (oricum nu este alta cale de acces spre oras) asa ca am continuat sa merg pe drum pana am dat de o coada de masini. Fiecare astepta cuminte in masina sa fie amendat. Bine ca s-au rezumat doar la a da amenzi (145 lei in 2 zile si 2 puncte amenda). Cred ca erau parcate cel putin 50 de masini pe portiunea apropiata de plaja, dincolo de acel indicator. Imaginati-va cate amenzi se vor da astazi 🙂

Asta e, mi-am invatat lectia si pe viitor nu o sa mai cobor cu masina pana aproape de plaja.

One thought on “Se dau amenzi rutiere la plaja 3 Papuci (Constanta)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.