Sistemul de sanatate si taxa la CAS

Sistemul de sanatate romanesc este subred. Guvernul nostru is bate joc de salariatii in regula care isi platesc darile catre stat. Guvernul are grija ca munca la negru sa infloreasca si ne baga mana si mai adanc in buzunare. Asta este parerea mea legat de “munca” pe care o presteaza ei pentru popor, asta lasa ei sa se vada. Stiati ca retetele sau consultatile se fac cu programare la medicul de familie? Stiati ca exista un plafon de retete si consultatii zilnice? Daca nu te incadrezi in plafonul asta sau nu ai programare facuta dinainte esti nevoit sa platesti atat consultatia cat si medicamentele chit ca tu platesti ca boul CAS-ul lunar de x ani conform cartii de munca. Daca intr-o saptamana se imbolnavesc mai multi oameni si plafonul este saturat ceilalti ramasi pe dinafara vor scoate bani din buzunar desi isi platesc CAS-ul la stat. Mi se pare o decizie proasta si inca o dovada ca statul ne baga si mai adanc mana in buzunare. Inteleg ca sunt mai multi pensionari decat salariati dar exista si multi care lucreaza la negru si nu platesc un sfant la stat.

Trist mai este sistemul asta romanesc.

One thought on “Sistemul de sanatate si taxa la CAS”

  1. RUSINE DE 100000000 DE ORI PENTRU STATUL ROMAN CUM SA DISPARA EVAZIUNEA FISCALA CUM POT SA NE IA BANI PENTRU CAS IN SITUATIA IN CARE LA MEDICUL DE FAMILIE ORICE SERVICIU SE PLATESTE ORICE CONSULTATIE LA ORICE INSTITUTIE SANITARA NE PERCEPE TAXE PINA CIND NE LASAM JEFUITI /?
    PENTRU CE PLATIM BANI CATRE SANATATE ? UNDE SUNT BANII NOSTRI ? IN BUZUNARELE CUI ? PT.CA IN SISTEMUL DE SANATATE SE PARE CA NU SUNT
    OAMENI BUNI TREZITI*VA SI HAI SA NU NE MAI LASAM JEFUITI IN PROPRIA TARA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.