Spalarea rufelor in public

Nu, asa ceva nu se face. De cand am blog-ul am cunoscut multi oameni care imi impartaseau aceasta pasiune. Cu unii dintre ei am avut si inca am o relatie mai apropiata. Ne-am inteles din prima si am continuat sa ne vedem, sa iesim in oras si sa schimbam puncte de vedere. Unele relatii s-au transformat in ceva mai profund, adica relatia de amicitie s-a transformat intr-o relatie in adevaratul sens al cuvantului cu tinut de mana si altele.

Acum ceva timp am facut greseala sa-mi spal rufele in public. Imi varsam naduful fara sa-mi dau seama de consecinte. Nu am dat nume, dar s-a aflat despre cine era vorba. Cativa apropiati mi-au explicat ca nu este bine ce fac si dupa putina meditatie le-am dat dreptate. Viata privata a fiecaruia trebuie sa ramana privata, de aia este viata privata. Nu suntem vedete, nu suntem la Can Can TV sau tabloide. Daca ceva nu a mers bine intr-o relatie este pentru ca amanadoi am gresit, poate in acel moment nu ne-am dat seama de asta. Finalul a fost capatul de linie cand ne-am dat seama ca ceva nu merge cum trebuie. Nu are rost sa caut un tap ispasitor, fiecare a avut partea lui de vina.

Ce a fost ramane in urma si acolo trebuie lasat. Stiu, unii sunt justitiari si vor sa arate lumii ce fel de persoana este X sau Y. Dar asta nu schimba cu nimic situatia. Pentru fiecare persoana afisam o anumita latura a noastra. Daca cineva isi formeaza o parere despre alta persoana din auzite inseamna ca este naiv, prea credul. Nu poti critica actiunile unei persoane din povestile uneia dintre parti. Toti stim ca atunci cand vine vorba despre persoana noastra, oamenii au tendinta sa exagereze sau sa se puna intr-o lumina favorabila.

Cum poti stii ce s-a intamplat cand ai doar jumatate de poveste?

PS. viata ta este chiar atat de importanta/interesanta incat ii intereseaza si pe altii cum ti-au mers relatiile?

13 thoughts on “Spalarea rufelor in public”

 1. E, normalul asta tine doar de tupeu. Acu furi un ou, maine un bou. Acu zici ca te doare capu, maine ca esti la cilu si poaimaine imprtasesti cu internetii ca te-au violat in copilarie. Chestii “normale”de altfel.

 2. Asa cum te iei de cineva ca ti-a stricat zenul cu un spam, tot asa te poti lua de cineva ca nu te-a futut ( iubit ) bine.
  E vre-o diferenta?

 3. Tu te-ai bagat in oala cu restul, avand pretentii nesimtite. E strict problema mea pe cine fut, cum fut si daca ai fost si tu prin preajma asta e fix partea a 2-a.

  Emi, tu du-te-n …lumea ta si vezi de ale tale.

 4. Pe mine ma amuza, eu am uitat si am trecut peste tot, nimeni nu-i sfant, m-am rupt de tot trecutul, in prezent is mai fericit decat mi-as fi putut dori, am tot ce-mi trebuie cat despre balacareala, e prob ei daca se simte bine sa faca asta, asta-i terapia ei.. ce sa mai cerem 😛

 5. Nu ma intereseaza ceilalti si nu ma baga in oala cu ei. Multe multumiri pentru sansa unica in viata, dar nu este nevoie.

  PS. sunt tare curios cine sunt persoanele alea care sunt asa interesate, pe unul il stiu deja si credeam ca are altele mai bune de facut decat sa..

 6. Ma bucur ca toti ati sarit de cur in sus… Viata mea se pare ca este interesanta, atata vreme cat este cerere de asa ceva. Nu voi da jumate de poveste, voi da ocazia tututror sa isi spuna punctul de vedere, jumatatea de poveste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.