Stari schimbatoare

Da-mi doua perechi de palme sa ma trezesc..

Desi nu pot sa spun ca stau prost la capitolul viata.. am un mood schimbator si ciudat in ultimul timp, sa zicem cam de asta primavara. Dupa ce am terminat primul semestru la fac.. cu doar 2 restante.. and.. dupa o saptamana sau doua.. nici nu mai stiu.. de vacanta, din anumite puncte de vedere am simtit un declin.. in jos si normal. Exact cand se aliniasera cateva chestii mai importante.. ceva s-a stricat si mecanismul a inceput sa scartaie.

Programul meu incepuse sa se omogenizeze si era oarecum batut in cuie si la o anumita ora din zi stiam cam pe unde ar trebuii sa fiu sau unde sunt. Ziua incepea dimineata la 6 jumate cand ma trezeam.. dupa ce imi savuram tigara de dimineata si stirile de pe mapamond cu ochii paienjeniti si cu un gust de “matza moarta in gura”, bagam ceva in gura si la 7 juma’ plecam spre facultate. Cursuri sau seminarii pana pe la pranz cand imi strangeam catrafusele si plecam spre munca. Aici la 6 seara terminam si o taiam spre casa sau la o bere prin orash sau.. la un ciubuc ceva. Acasa ajungeam pe la un 11-12 noaptea, iar dupa 1-2 ore de stat iar la calculator ma bagam la somn.. obosit. Asa se derulau zilele mele atunci.. era ok.. imi place viata activa si sa am tot timpul de facut ceva.. ceva constructiv. Acum cum e? poi ma trezesc ca gravidele la 9.. tigara nu scapa de dimineata, apoi bag ceva in gura pe la 12.. in tot acest interval o belesc la calculator.. iar dupa ce bag sub nas ma duc la munca.. la 8 seara scap.. direct acasa sau la un ciubuc ceva. Si iar la calculator pana pe la 12-2 dimineata.

Am o gaura in timpul pe care il am dimineata pana sa ajung la munca.. iar aceasta pauza ma moleseste 😐 plus caldura.. Ma gandeam cu ce naiba sa imi umplu timpul asta.. dar ce dracu sa fac in cateva ore dimineata? urasc sa fac ceva pe fuga sau sa fiu presat de timp si sa fiu nevoit sa ma tot uit la ceas ca sa fiu punctual la munca.

Urmeaza sa imi achizitionez un Zenit EM (editie limitata cu ocazia jocurilor olimpice din URSS de prin ’80) si cred ca imi voi umple timpul liber de dimineata prin fotografii.. vreau sa ma documentez mai mult.. sa experimentez pe “natura si oameni”.. modele.. bla bla.

Pana atunci.. imi voi rula rutina ca un baiat cuvincios ce sunt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.