Suie Paparude @ Doors Club

Ieri am aflat de la niste prieteni ca Suie Paparude concerteaza in Doors Club. Acum intre noi fie vorba, nu sunt mare admirator al concertelor, dar in ultima perioada am fost la cateva macar pentru atmosfera. De pe zi inca ma gandeam daca sa merg, spre seara am hotarat sa iesim intai la un “suc” de warm up (incalzire) si apoi la zbenguiala. Concertul a fost programat la ora 23:00, un prieten a inceput sa rada zicandu-ne ca o sa inceapa la miezul noptii cel mai probabil. A avut gura de aur.

Dupa ora 23:00 am ajuns si noi in Doors Club, la intrare erau cativa “dulapi” (bodyguarzi) si o domnisoara care vindea bilete. Costul unui bilet a fost de 30 de lei si primeai o bratara galbena de pus la mana. M-am uitat mai atent la ce este scris pe ea “Out of Doors Fest, ziua 1”. Probabil le-a ramas un stoc din vara si le folosesc acum. La bar aveau ceva promotie la berea Grolsch, cumparai una (pret 8 lei) si primeai doua.

Ca la orice concert in club sau bar, trupele se lasa asteptate si barul vinde mai multa bautura intre timp. Prietenele din grup au vrut sa stea in fata scenei asa ca ne-am mutat toti in fata scenei. Si asteapta, iar asteapta si tot asteapta. De abia la 12:10 au venit cand se aglomerase nitel pe ring. In aplauzele multimii au urcat pe scena, au montat ce aveau de montat si a inceput nebunie. Au intrat tare cu melodia “Razboinicul Luminii” si lumea nerabdatoare a inceput sa sara cu mainile in aer. Mi-a placut ca au stiut sa mentina atmosfera, de 2 ori ne-au pacalit ca pleaca, dar au revenit sub strigatele de admiratie ale publicului. La multe melodii incurajau publicul sa strige, sa cante, sa ridice mainile in aer, sa aplaude – in functie de ritm. Au fost cateva melodii pe care le-am auzit prima data, dar vreau sa zic melodiile comerciale au ridicat publicul in picioare. A fost frumos, pacat ca s-a terminat la 1:20 cred, parca atat arata ceasul. Imediat ce au terminat de strans echipamentele de pe scena au fost asaltati de fotografi, adica fani care doreau o poza cu ei 🙂

Credeam ca o sa fie plin ochi, dar a fost destul de lejer (sa fi fost vreo 200 de persoane, sam a corecteze cineva daca am gresit numarul). Spre surprinderea mea erau si ceva copilasi pe acolo (la varsta pubertatii spre adolescenta) si ma miram cum de i-au lasat sa intre. Media de varsta in acest local este de 30 de ani, sunt clienti aproape de varsta a treia care il frecventeaza.

Noi am continut distractia pana la 3 dimineata cand ne-am retras in plina glorie, picioarele dadeau semne ca devin neascultatoare.

Video-ul il am de la un prieten Radu, ii multumesc cu aceasta ocazie.


https://www.youtube.com/watch?v=6Clmr0sxcNY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.