Tamagotchi, animal de companie virtual

Eh.. ce vremuri. Acum cativa ani, cand eram in generala, la noi in bloc era moda Tamagotchi-urilor.

Ce e ala un Tamagotchi? ca un joc tetris dar mult mai mic (cat un breloc) si ai grija de un animalut sa creasca. Eu am avut un dinozaur care la 20 de zile se facea mare si dupa murea, si o luam iar de la 0. Tin minte ca erau unele care puteau fi conectate cate doua si animalutele se jucau intre ele. Exact ca un animal de companie ce trebuie zilnic hranit, zilnic plimbat, sa faci curatenie dupa el, sa il duci la medic.

Extras de pe wikipedia.org:

“Tamagotchi a fost creat in 1996 de catre Aki Maita si vandute de catre Bandai. Peste 10 milioane de Tamagotchi au fost vandute pana in 2005. Tamagotchi este gazduit intr-0 mica si simpla carcasa in forma de ou. Trei butoane (A, B, si C) permit utilizatorului sa selecteze si sa faca o activitate, ca de exemplu:

– hranirea Tamagotchi-ului cu alimente sau o gustare.

– jocuri cu Tamagotchi pentru al face sa piarda din greutate.

– curatarea deseurilor si resturilor menajere.

– verificarea varstei, disciplina, foame, greutate, fericirea si alte statistici.”

Stie cineva daca se mai gasesc chestii deastea? 😀

263 thoughts on “Tamagotchi, animal de companie virtual”

  1. dar gata nu mai spuneti nimik sau nu mai aveti timp de jocuri k eu azi mam suparat k na vrut sa doarma dupamiaza si a dormit o ora jumate.

  2. nadi acolo are magazinu carrefour k aici in c-ta are sau tot in carrefour si pe galeri sa caut noriel ca terb sa aiba.

  3. iza intra si tu pe net k treb sa gasesti ceva k eu sincera am pe tel mobil k am o fata kre mia bagat jocu si fak un an de zile de cand ma joc.nu te supara.

  4. Nadi! de unde ai cumparat?ca si eu vreau una dar nu am gasit, pe ocazii am comandat dar nici urma de vanzatorul!sunt din mures dar nu gasesc pa aici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.