Taraf TV promoveaza “talente”

Stateam in seara asta la TV, o activitate noua de’a mea de cand am un TV in camera, si butonam in sictir cautand ceva interesant. How it’s Made se terminase pe Discovery Channel asa ca trebuia sa gasesc altceva care sa imi atraga atentia si merita urmarit. Butonand eu pe acolo la telecomanda ajung si la postul de televiziune Taraf. Taramul manelelor si al talentelor expirate. Si ce vad eu? un pustiulica de 13-14 ani maxim care canta cu foc ca “el este mai smecher decat ea ca are mai multi bani”. Apoi bine mai astia de la Taraf TV, da chiar s-au terminat talentele in tara asta si acum difuzati copii de bani gata care se scalambaie in fata unei camere si se dau mari vedete si cantareti? Videoclip de 2 lei filmat de un amator, regizor (daca au avut asa ceva) de rahat, plus una bucata de copil care nu stia nici macar cum sa stea cand e filmat si sa nu mai zic de dansat ca era praf si acolo. Uite nene unde se duce tara asta sub influenta banilor care iti iau ochii si te caci pe calitate in favoarea cantitatii.

Imi cer scuze pentru calitatea proasta a pozelor dar ca sa va faceti o idee. Sa tot avem parte de talente inascute ca cel de fata.

taraf-tv-promoveaza-talente-care-sponsorizeaza-bine-01 taraf-tv-promoveaza-talente-care-sponsorizeaza-bine-02 taraf-tv-promoveaza-talente-care-sponsorizeaza-bine-03 taraf-tv-promoveaza-talente-care-sponsorizeaza-bine-04

4 thoughts on “Taraf TV promoveaza “talente””

  1. Cine a spus ca ne uitam?
    Dar chiar au ajuns astia si la 10 ani sa se laude cu aurul (de trompeta, cum am mai spus) lor?

    Apropo, tu comentezi toate articolele care au legatura cu manelele?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.