Tipuri de bloggeri

Daca ar fi sa clasific bloggerii, nu s-ar limita totul la doar 2 categorii. Totusi eu voi face o comparatie intre 2 tipuri de bloggeri si 2 tipuri de soferi. Unii bloggeri se multumesc cu putin: free hosting, dezbat intamplari si trairi, merg la blog meet-uri, posteaza rar, etc. Aceasta categorie de bloggeri seamana leit cu acea categorie de soferi ce se multumesc cu masina lor asa cum este fara sa ii aduca imbunatatiri si/sau modificari. A doua categorie de bloggeri sunt cei care vor mai mult: hosting platit, domeniu propriu, teme modificate, scripuri/plugin-uri adaugate, posteaza aproape zilnic, scriu despre orice pica la mana si considera ca merita publicat, organizeaza blog meet-uri, etc. A doua categorie de soferi seamana cu acesti bloggeri, ei isi tuneaza masina, o modifica dupa bunul plac si in limita cunostintelor acumulate la un moment dat. Ei nu se multumesc doar sa conduca o masina, ei vor mai mult.

Categoriile astea de bloggeri le-am vazut foarte bine la toate blog meet-urile din constanta la care am mers. Sa nu ne mai certam pe viitor cand eu vreau sa vorbesc despre limbaje de programare si tu vrei sa vorbim despre psihologia inversa aplicata, nu ca nu as sti.

22 thoughts on “Tipuri de bloggeri”

 1. adica sunt doar un vecin ? 😐 … bai eu am pus sufltet in relatia noastra. Sentimente intrecute doar de speranta si vise de viitor. Si totusi, sunt doar un vecin pentru tine. Tipic tu ! Acum ca ai slabit cateva kile’ vrei ceva mai bun … nu iti mai plac vechiturile .. ai pretentii. Nu stau decat cu frica ca vei veni intr-o zi si vei spune ca s-a terminat … Dar este okey .. voi trece mai departe ramanand doar cu amintiri frumoase despre noi … si sunt sigur ce vei stii ca am fost … mai mult decat un vecin … =)))))))))))))))))

 2. Ai admiratoare ? Si eu care credeam ca discutia asta este plictisitoare…. Vreau sa recunosc oficial si sa se noteze … sunt o MARE admiratoare a lui Marius :))

 3. De fapt eu sunt un homosexual… sau mai bine.. un hermafrodit… deci pupicii mei nu se pun la socoteala 😛
  Tema e chestia asta cu floricele si merisoare la tine pe blog? pup again… nici asta nu se pune la socoteala

 4. Bineinteles ca nimeni nu de identifica :)))))) Nu, nu, nemultumirile vin din cu totul alte motive… necunoscute inca 😀 :))) Pupu Marius

 5. eu sunt cam de aceiasi parere cu boboque. uite la mine. eu am hosting platit, domeniu, meu, blog blinguit, dar nu scriu foarte mult. Si apropo de masina … stii si ce masina am. 🙂

 6. Prea extremist domne, prea extremist!

  Nu e chiar aşa alb-negru. Şi nu prea ai ales bine criteriile. Adică am văzut “căcălău blogărime” cu domeniu şi hosting propriu, teme modificate şi eye-candy care scriu… cum să zic… fix pula. Dar am găsit şi bloggeri foarte buni pe obositul Blogspot. Prea puţin contează platforma.

  Din punctul meu de vedere, există două tipuri de blogări: ăştia mulţi şi proşti, care scriem pentru că ne place să avem propriul loc de dat cu “pixul”… şi “ziariştii”.

 7. Mihai, tot textul este anulat din cauza unui “i”?! :)) c’mon..

  Varlam, daca ma incadrez in a doua categorie de bloggeri nu este obligatoriu sa ma incadrez si in a doua categorie de soferi, iar ce zici tu nu este tunare ci tiganie 😉

 8. Legat de:” A doua categorie de soferi seamana cu acesti bloggeri, ei isi tuneaza masina, o modifica dupa bunul plac….”…presupn ca tu te incadrezi in a doua categorie…ok,ce zici de asa zisii tuneri cu Nike pe luneta,papusele atarnate pe geamuri s.a.m.d ?!Cred ca e gresita asemanarea bloggerului cu soferul.Sa fie oare din cauza scolii de soferi ? 🙂

 9. Prima categorie bloggereste din plictiseala sau pentru ca vrea sa se destainuie cuiva, a doua, pe langa astea, vrea sa castige ceva si investeste in blog.
  Mda… eu nu ma potrivesc 100% nicaieri: o fac din plcitiseala, ca sa aberez si eu liber undeva; imi fac reclama o data la douzeci de ani, nu ma intereseaza de cine si ce parere are, dar imi place sa ii aduc imbunatatiri (teme, diverse scripturi etc).

  Apropo, mie imi place tema lui ddumi 😛

 10. Crash, multumesc pentru parere :)) eu nu obisnuiesc sa imi exprima parerea in scris despre temele altora chiar daca sunt bune sau urate 😛

  Disi, am incercat sa formulez in asa fel incat sa nu te simti tu naspa, ma gandeam ca se va intampla asa. Daca nu imi facea placere sa vorbesc plecam de la masa, nu crezi? 😛 Si calculatoarele fac parte din viata mea, din asta imi castig existenta momentan deci inevitabil vorbesc si despre asta :))

 11. simt putin c-ar fi si la adresa mea. La blogmeet ar trebui sa ne detasam de lumea calculatoarelor. That’s the way I see them.
  Anyway, la clasificarea bloggerilor ai dreptate 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.