Transport local Constanta (GMS 309)

Astazi am avut ceva treaba prin oras, dar intai trebuia sa fac o oprire la ai mei in zona Pod Butelii. In timp ce asteptam microbus-ul 312 vad ca opreste altul de la GMS in statia autobus-ului 44. Am urcat cateva trepete ca sa intreb soferul unde ajunge si ce sa vezi.. ma putea duce exact unde aveam treaba fara sa mai fie nevoie sa merg pe jos din zona Inel 2 unde ma lasa microbus-ul 312. Pretul unui bilet este de 1 leu, circula la fiecare 10 minute de dimineata de la 8:00 pana seara la 21:00. Pentru ca se aproprie sezonul estival este posibil ca programul sa se prelungeasca pana la ora 22:00.

Ruta microbus-ului este: Maritimo Shopping Center -> B-dul Aurel Vlaicu -> str. Baba Novac -> str. Dezrobirii -> B-dul I.C. Bratianu -> B-dul Ferdinant -> str. Mihai Viteazu -> str. Traian -> B-dul Tomis -> Piata Ovidiu -> str. Arhiepiescopiei -> B-dul Regina Elisabeta -> str. Remus Oprea -> Piata Ovidiu -> str. Mircea cel Batran -> B-dul Ferdinant -> B-dul I.C. Bratianu -> str. Dezrobirii -> str. Baba Novac -> B-dul Aurel Vlaicu -> Maritimo Shopping Center si retur.

Partea buna a aceste linii de transport in comun este ca leaga mai multe cartiere si este o linie directa pana in zona peninsulara.

Sursa imaginii: GMS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.