Am trecut de la Android la iPhone

.. si sunt foarte incantat de aceasta schimbare. Cu ocazia asta inchid o “bucla” deschisa acum cativa ani cand am achizitionat primul model de iPhone, adus din America pentru ca la noi inca nu se comercializau aceste telefoanele. Am inceput cu primul model si acum continui cu ultimul.

De-a lungul timpului am schimbat cateva telefoane mobile produse de Nokia, Asus, AllView, Motorola, Samsung si Apple. Am inceput cu telefoane simple si acum folosesc un model de ultima generatie. Diferenta este imensa, s-au schimbat foarte multe lucruri cand vine vorba de telefoane mobile si cerintele utilizatorilor. Primul iPhone (2G) m-a ajutat sa gust din “lumea smartphone-urilor” si de atunci n-am vrut sa mai folosesc telefoane care nu au acces la internet, client de email, browser si aplicatii.

Ani de zile am folosit telefoane cu sistem de operare Android, dar anul trecut am hotarat sa ma intorc la telefoane cu sistem de operare iOS. Ma gandesc serios sa-mi schimb laptopul cu sistem de operare Windows pentru unul cu sistem de operare macOS. De ce? N-as vrea sa intru in detalii, dar printre lucrurile care au hotarat aceasta schimbare este calitatea. Am realizat ca merita sa investesti in lucruri pe care le folosesti des, cumva te ajuta sa vezi altfel lucrurile, cumva te ajuta sa mai urci o treapta si sa avansezi. Eu cel putin asta simt si voi continua pe acest “drum”.

Stiu, calitatea costa si sunt constient ca uneori platim ceva extra pentru brand, dar asta se intampla cu majoritatea produselor daca stam sa ne gandim putin.

am-trecut-de-la-android-la-iphone-01 am-trecut-de-la-android-la-iphone-02 am-trecut-de-la-android-la-iphone-03

2 thoughts on “Am trecut de la Android la iPhone”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.