Tuborg GREEN fest (2009 – poze)

Aseara am ajuns si eu prin Bucuresti plictisit de orasul natal. Chiar aveam chef de plimbare. Am renuntat la mersul cu trenul in favoarea masinii si a unui grupulet mai mare de oameni. Inainte de concert am facut o plimbarica pe Lipscani. Am belit ochii la Caru cu Bere (este super) si ne-am astamparat setea cu ceva rece la o terasa mica (The little bar).

M-am lovit din nou de unul dintre plusurile Bucuresti-ului: diversitatea. O mare de tineri de toate formele si marimile umpleau randurile la intrare/iesire si zona ingradita unde s-a desfasurat (in seara asta se termina) Tuborg GREEN fest in Parcul Izvor (langa Palatul parlamentului). Nu aveai voie cu mancare si bautura de afara, aparat foto profesional sau semi (obiectiv detasabil) si obiecte condondente. La intrare m-am simtit ca o oaie ce trece printr-o stramtoare de fier la rand pentru muls, gorilele de la BGS verificau bine gentile si rucsacele. Tot ce se putea cumpara se platea cu jetoane Raiffeisen Bank, un jeton costa 4 RON si se putea rupe in doua. Berea la pahar (Tuborg) si sucul (Granini) costau 1 jeton, Red Bull 2,5 jetoane si apa plata 0,5 jeton. Atat am retinut din lista aia. O chestie care nu mi-a placut a fost la standul cu bere, e un “festival” organizat de o marca ce produce bere si jumatate din stand nu mai avea bere. Asa ca ne-am rupt umerii si ne-am testat rabdarea stand la coada aproximativ 30 de min pentru putina bere. M-am simtit ca inainte de 1990 (mi-a povestit tata) cand la Radio Vacanta (Mamaia) si Cuptorul cu placinta (la Casute) stateai la o coada lunga pentru cativa mici si o bere (ratie). Praf mult, abia se putea respira la coada berii dar Guano Apes au avut grija sa tina lumea in priza si cu mainile ridicate. Dupa concert s-a lasat cu “silent party” intr-un cort amenajat ca de club. La intrare ti se dadea o pereche de casti si “treci la dansat”. Doar urletele in rafala ale “dansatorilor” se mai auzeau pe la miezul noptii. Ca la fiecare concert sau orice chestie organizata in aer liber s-a lasat cu o mare de pahare goale si sticle strivite asa cum era de asteptat.

Dupa concert ne-am retras in Suburbia unde am batait “tinereste” si am transpirat pana ne-am udat hainele. Seara a fost declarata un succes asa ca ne-am hotarat sa plecam spre casa. Exact cand incepuse sa ploua marunt.

tuborg-green-fest-2009-poze-si-video-01 tuborg-green-fest-2009-poze-si-video-02 tuborg-green-fest-2009-poze-si-video-03 tuborg-green-fest-2009-poze-si-video-04

5 thoughts on “Tuborg GREEN fest (2009 – poze)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.