Twisted Night by Desperados

Aseara intreaba un prieten daca avem chef sa mergem la ceva eveniment unde vine sa mixeze dj-ul Adrian Eftimie. A mai auzit cineva de el in ultimii ani? Acum serios, acum multi ani stiam ca mixa dupa melodii celebre, dar de atunci nu mai stiu nimic. Initial aveam dubii daca merita sa mergem. Prietenul asta a facut rost de invitatii, se intra doar pe baza de invitatii si am inteles ca s-au dat in jur de 3000. Va dati seama ca a fost plin pavilionul de pe bd. Mamaia (bd. Mamaia, nr. 331A), acolo unde s-a desfasurat evenimentul.

Pana la urma am iesit la un suc si ramasese sa ne hotaram incotro mergem apoi. Pana la urma am decis ca merita sa incercam, mai ales ca aveam invitatiile greu obtinute. Ajunsi acolo, la intrare, am schimbat biletele cu bratari si ne-am descotorosit de geci la garderoba care pareaa deja plina. Apoi am intrat in pavilion care era amenajat cu o scena in centru-spate pentru dj-ei, doua baruri de o parte si de alta si puhoi de lume la mijloc. Pretul unei beri Salitos la 0.33 ml era 7 lei si 5 lei apa plata la jumatate de litru (asta am consumat eu). In timp ce savuram berea am primit bratari cu led-uri care se aprind daca misti mana energic.

Acum sa vorbim despre muzica. Am fost la evenimente cu muzica mult mai buna, dar au fost cateva momente cand muzica a fost buna si lumea tipa si gesticula cu mainile in aer. Au fost 3-4 dj-ei, intr-o poza atasata este biletul si probabil posterul evenimentului. Parerea mea este ca lumina era prea puternica, dupa 12-1 dimineata era mai intuneric si simteai ca te poti distra. Noi am ajuns pe la ora 11:30 si parea o petrecere cu lumina aprinsa. Acum stim toti ca distractia maxima este cu lumina stinsa.

Pe la 2 si ceva am hotarat sa plecam, mai sunt si alte cluburi in oras asa ca ne-am aliniat la coada formata la garderoba. Din pacate a trebuit sa asteptam 30 de minute, probabil cei responsabili cu garderoba au incurcat borcanele si se plimbau pe acolo dezorientati.

Per total a meritat sa participam la eveniment, mie unul mi-a placut si a fost mult mai bine decat sa ne fi ingramadit intr-un loc ingust si plin de fum cum sunt toate cluburile. Am vazut multe persoane cunoscute, am stat de vorba cu o fosta colega din liceu si persoane pe care nu le-am mai vazut de multi, multi ani.

Ultima poza si video-ul le am de la Radu, prietenul care s-a ocupat de invitatii 🙂

twisted-night-by-desperados-01 twisted-night-by-desperados-02 twisted-night-by-desperados-03


https://www.youtube.com/watch?v=dFJQFKqperI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.