Ultima seara in Vama Veche (2012)

Ultima seara din anul acesta petrecuta in Vama Veche, cu gandul asta am plecat la drum trei masini. Fiind destul de racoare ne-am “inarmat” cu hanorace si pantaloni lungi, dimineata este cel mai racoare. Nu ma asteptam sa fie plina statiunea de oameni, dar erau destui. In ciuda vantului rece care batea erau destui la pantaloni scurti si tricou, am aflat mai tarziu cum sta treaba.

Am ajuns acolo cu o durere enervanta de cap, singurele doua farmacii erau inchise, dar am avut nororc cu un taximetrist care a binevoit sa-mi ofere o pastila. Pana ne-am intors la terasa imi trecuse durerea de cap. Dupa 3-4 beri imi trecuse si frigul, asta era secretul “dezbracatilor” care nu simteau frigul. Am ramas surprins sa vad ca montasera masinute si aparate ca intr-un parc de distractii, nu stiu ce naiba cautatu pe acolo. Cativa “barbati bine” isi etalau puterile la un aparat de dat cu pumnul.

Am oscilat intre Expirat si Stuf, in functie de preferintele grupului sau muzica. Lumea era fericita, pusa pe glume si dans. Preturile minime, fiecare terasa isi propunea sa scape de marfa pana se inchide sezonul asa ca in multe locuri erau preturi aproape ca la alimentara. Pe la 5:30 am inceput sa simtim oboseala, deja o mare parte din grup era la somn asa ca am “tras si noi pe dreapta”.

Dimineata pe racoare vedeai cativa rataciti pe plaja, priveau marea si soarele cum se ridica la orizont. A fost o vara de pomina cu multa distractie si voie buna. Practic poti sa te distrezi ieftin sau scump, depinde de preferinte si buget. Statiunea ofera de toate spre necazul traditionalistilor sau bucuria celor noi veniti pe aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.