Ultimele noutati, iar

Dimineata de 5 februarie ma duce in primul rand cu gandul la 5 ianuarie 2008 si ce s-a intamplat atunci. Putin morocanos ca nu am dormit prea bine aseara, in timp ce sorb dintr-o cana uriasa cu apa plata pe stomacul gol.. navig pe internet si ma mai uit pe cate o pagina sau un blog si mai citesc comentarii. Ultimul blog pe care l-am rasfoit (impropriu spus rasfoit, m-am uitat la comentarii) mi-a lasat un gust amar in gura. Doamne cat ma abtin sa nu imi dau drumu la gura si sa ma fac ceva pe regulile de bun simt si.. gata ma opresc pentru ca nu sunt cu nimic mai bun decat un prost si un imatur daca ma cobor la nivelul lui.

Ce facem astazi: lucrez in continuare la “proiectul” de care m-am apucat, munca si daca am o fereastra trebuie sa arunc o privire pe niste cursuri ca am maine examen, si inca unu pe 14 si gata cu sesiunea 😀

Am tot fost intrebat in ultimul timp daca sunt trist, ei bine acum va zic la toti: nu. Ok nu pot sa spun ca sunt fericit dar am o stare ciudata de “intre una si alta”. Incerc pe cat posibil sa nu ma mai gandesc la ce a fost si sa imi ocup timpul cu proiecte si munca.. multa munca ca sa nu am timp sa ma gandesc si sa visez la cai verzi pe pereti.

Mi’am zis gandurile de dimineata, la munca acum 🙂

3 thoughts on “Ultimele noutati, iar”

  1. E bine ca imi mai vizitezi blogul din cand in cand :))

    Pentru ca vorbesti aiurea si infloresti, si inca m’am abtinut mult sa nu’mi dau drumu la gura. Am terminat discutia pe sub asta ca ne’am intins deja prea mult la vorba.

  2. Vezi tu ddumi, daca taceai filozof ramaneai. Dar asa, te-ai contrazis. Mai exact, daca tot sunt prost si imatur, de ce cacat mai scrii despre mine aici mai copilu?
    Daca erai baiat destept si “matur” ma ignorai total. Altfel, nu a avut cum sa-ti scape macar trei cuvinte imbecile la adresa mea.

  3. noi o sa avem 2 vacante aparent…de maine pana pe 14 si dupa 14 inca o saptamana…cand o sa vezi cate ai de citit pentru maine o sa te descurajezi si o sa mai sorbi o gura de apa plata si te intorci la treburile tale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.