Un vis numit “realitate”

Am fost intrebat de cateva persoane, de ce nu mai scriu povesti. De ce nu mai scriu despre iubire, despre o EA..

Nu are rost sa ma mint pe mine insumi, nu mai exista nici o EA. Ma intreb daca mai sunt capabil de sentimente, ma intreb daca mai sunt deschis pentru cineva sau daca cineva ma va face sa simt iar acea placere si durere pe care o provoaca sentimentele. Viata mea, ca si multe altele, pe plan sentimental a avut si urcusuri dar si coborasuri. Cititorii fideli ai blogului au vazut asta in continutul si temele “dezbatute” in posturi.

Iarta’ma ca nu iti mai condimentez mintea cu povesti si sperante despre fericire si pasiune, iubire si amor si toate sentimentele ce dau peste cap viata unui muritor.

Semneaza cu amar, un necunoscut in miez de noapte.

9 thoughts on “Un vis numit “realitate””

  1. ..deci pe cuv.la politik ma ia ameteala.nu inteleg nik..nu e vina ta.pur si simplu nu inteleg:D..da la cealalta kestie..nu stiu..poate e rau k mine.ma mint..da la me asta merge.asa reusesc sa ma mai mentin..si u spui sa faci ceva…pey c sa faci?:?..o sa ma gand.serios la c ai spus si poate o sa ajung sa.ti dau dreptate..aqm ink nu

  2. Nu, o iei gresit cred eu. Speranta omoara romanul, il tine in viata…dar ironic il omoara: “un om las moare de mai multe ori inainte sa moara”. Trebuie sa speri in sensul bun, sa faci ceva, nu doar sa gandesti ceva. Cu politica si economia sta treaba cum sta…zic toti ca ar conta sa votam, ca ar conta sa credem si sa speram ;), dar defapt e o mare vrajeala si se vede asta…dar multi zic “nu…zi ca ei si fa ca tine” si nici macar asta n-o fac ca tot ca ei fac…eu prefer vorba “zi ca tine si fa ca tine”

  3. ..pff..faza aia q politik nu prea am inteles .nu ma bag…da nu stiu.dak zici faza q perioada nu inseamna k nu.ti pasa..la naiba kiar sa nu.mi pese d mine?..da eu asa spre ex.reusesc sa ma mai mentin p picioare.e stropul ala d sperantza kre ma tine..poate ma mint..insa asta ma tine..poate o sa.mi dau seama k m.am inselat.si n.a fost o perioada pt.k ink n.a treqt..da makr am supravietuit.nu m.am prabusit..eu spre ex.intru in panik si simt k mor.nu stiu.sunt goala..qm sa traiesc stiind k pey vezi”nu e o perioada,o sa traiesti q durerea asta pana vei muri”..as muri automat..asa cre k traiesc in agonie:(

  4. Sunt multi care zic faza cu perioada ca sa scape de o grija poate, e o alternativa la expresia “nu-mi pasa” Exemplu: – bai ce urasc viata asta, cu politica si economie si prefacatorie si tot -eh, lasa, cresti tu mare si nu o sa mai gandesti asa, e doar o perioada prin care treci. De ce nu are nimeni curajul sa intrebe “ce ai? ce impresii ai? ce pareri si ce vise?” si se lasa toti ca lasii in voia sortii si societatii false?! Putini au curajul sa-si infrunte demonii, putini au curajul sa fie schimbarea pe care o vrea… Acum nu zic ca asta e fix cazul de aici dar se leaga intr-un anumit fel…tot de intelegere tine, omul nu face nimic asa aiurea, o intrebare si un raspuns mereu exista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.