Upgrade memorie RAM pentru HP 625

Acum mai bine de un an mi-am achizitionat un laptop HP 625, am scris un review aici. Mie nu-mi trebuie un laptop cu te miri ce configuratie, in fond am nevoie sa editez ceva scripturi, sa modific niste poze, sa vad filme, sa ascult muzica si cam atat. Modelul de laptop pe care l-am luat a venit cu 1G de ram. M-am obisnuit cu el asa, dar usor, usor cei 1G au inceput sa nu-mi mai ajunga.

Windows 7 cere destul, placa video on board cere si ea ram. Fara sa rulez vreun program erau ocupati 60-70% din ram, va imaginati cat de frumos mergea daca deschideam 2-3 programe sau fisiere de mari dimensiuni. Daca nu mi-am permis sa-mi cumpar laptop cu mai mult ram mi-am zis ca a venit momentul sa-i fac un upgrade. M-am uitat pe internet ce costuri implica acest upgrade, am gasit la eMag o placuta de 2G Corsair la 63 de lei.

In pozele de mai jos sper sa va faceti o idee cat de simplu este sa schimbi sau sa adaugi placute de ram la acest model de laptop. Se desurubeaza 4 suruburi de pe capacul din spate, sub capac gasiti slotul pentru ram, hdd si altele. Acum rulez pe 3G de ram DDR3. Memoria ram n-a sarit de 30%, daca n-am niciun program deschis sta la 25%. Mentionez ca am Windows 7 cu aero activat.

Merita investitia.

hp-625-cu-3g-ddr3-schimbare-memorie-ram-01 hp-625-cu-3g-ddr3-schimbare-memorie-ram-02 hp-625-cu-3g-ddr3-schimbare-memorie-ram-03 hp-625-cu-3g-ddr3-schimbare-memorie-ram-04

5 thoughts on “Upgrade memorie RAM pentru HP 625”

    1. desigur ca merge, laptopul asta are 2 slot-uri pentru memoria RAM, desfa-l sau du-l la un service ca sa stii cum te orientezi, ce placuta de memorie sa cumperi

  1. Te mai deranjez cu ceva… Tu ai tinut cont de CAS/CL (7 sau 9) ?
    Daca am o placuta 7 si una 9, poate functiona?

    Mersi frumos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.