Ursus Evolution 2011 – Mamaia

Aseara am ajuns si eu in Mamaia, mai exact pe plaja H2O – Fratelli. Locul unde era amplasata scena Ursus Evolution. Bauturile se dadeau pe baza de jeton, un jeton costa 4 lei si iti ajungea de o bere la pahar (400 ml), o doza de suc (0,33 ml), o sticla de apa plata (0,5 ml) si altele. Lumea inca motaia, era lumina afara, berea inca nu isi facuse efectul sau era de la muzica. Suie Paparude incalzeau atmosfera cand ne-am asezat la o masuta ca sa savuram berea. Inainte sa intre o formatie se proiecta un intro cu povestea trupei si cum s-a infintat. Draguta ideea, dar nu stiu cati erau atenti la acest detaliu.

Romanul mioritic s-a incins la dans pe Zdob si Zdub care au intrat in forta cu melodii din ultimul lor album. Apoi au continuat cu melodiile care le-a adus succesul si pe care dansam la petreceri. Si cei de la Parazitii au facut atmosfera, poate cel mai bine. Lumea tinea mainile in aer si parca toti stiau versurile. Versurile cu injuraturi erau cantate de multime. Mirosea a misoginism si realism-ul era atat de clar redat, lumea era incantata de atmosfera pe care o faceau baietii pe scena.

Pe la 11 am plecat spre oras, aveam chef sa dansam pe ceva muzica mai diversificata si ne-am oprit in Teenage. Acolo ne-am baut mintile pana la 4 dimineata cand am spart gasca.

A fost o seara placuta, in seara asta o luam de la capat prin statiuni :d

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.