Va place in Mamaia?

Mie nu. Am fost de 2 ori luna asta si mi-a ajuns. Este trist cum imaginea casutelor si a statiunii se degradeaza, nimeni nu observa. Sunt multi patroni care nu vor sa inteleaga un lucru esential: nu poti sa le stii pe toate si bine. Asa ca cere sfatul cuiva legat de muzica total inadecvata terasei tale chic, cere sfaturi pentru promovarea afacerii tale, ambaleaza frumos, invata sa vinzi, educa-ti personalul, fii curat, etc.

Este trist cand vezi ca nu exista o continuitate intre stilul casutelor sau a teraselor, este trist cand vezi atatea gherete si vanzatori ambulanti care vand produse alimentare fara a respecta vreun standard de igiena, este trist ca se asculta manele aproape la toate terasele, este trist ca se vinde mancarea in conditii mizere, etc. La casute si in statiunea Mamaia te simti ca la indieni sau intr-o piata turceasca. Toate sunt amestecate, fiecare si-a amenajat “afacerea” dupa cum l-a dus capul, manelele rasuna din toate partile (live sau pe caseta), mancarea se vinde fara vreun standard al calitatii sau al igienei, etc.

Eu nu va spun povesti, va invit sa gustati pe pielea voastra putina “afacere sezoniera” ca la romani si apoi va convinge-ti de ce pleaca toti prin alte tari.

One thought on “Va place in Mamaia?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.