Vand baza de date cu adrese de e-mail

Am primit in seara asta un e-mail:

“Vindem baza de date cu 2.000.000 adrese de e-mail, cuprinzand atat adrese ale persoanelor juridice cat si ale persoanelor fizice cu domiciliul in Romania, la cel mai mic pret de pe piata!
Va puteti promova acum afacerea sau ideile dumneavoastra, prin mail, in cel mai ieftin mod cu putinta, cu impact maxim. La achizitionarea pachetului veti primi in mod GRATUIT si un program de trimitere a e-mailurilor care poate trimite pana la 50.000 de mailuri pe ora, program care in mod normal ar costa 100 Euro.

Aveti asadar toate premizele unei promovari IEFTINE si de succes, tinand cont cati bani ar trebui sa investiti in publicitatea clasica, asa incat reclama dumneavoastra sa fie vazuta de 2 milioane de oameni. Pretul bazei de date care include cele 2 milioane de mailuri si al programului de trimitere oferit gratuit este 500 RON.

Pentru comenzi si detalii ne puteti scrie la adresa de mail: ******@gmail.com”.

Deci asa circula adresa de e-mail pe care o lasi cand te inregistrezi pe diferite website’uri. Administratorii se joaca cu ele si le vand, pun pariu ca in acea lista este si e-mail’ul meu altfel nu avea de unde sa imi stie adresa userul asta necunoscut mie. Cat despre programul care trimite e-mail’uri, cu crack se gaseste oriunde pe internet dar sunt sceptic in legatura cu  folderul unde vor ajunge (SPAM, BULK, etc.).

53 thoughts on “Vand baza de date cu adrese de e-mail”

  1. Haha! Preiei bazele de date de la altii si le vinzi dublu, ha?:))) bun asa. Le iei cu 3 milionane si le vinzi cu 5:)))

  2. Am 2 Milioane de adrese de mail FRESH ofer screenshot/teamwiever ca dovada adaugatima in lista : k33p.my_style le dau ieftin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.