Vin Alira – Rose din 2013

Anul acesta a fost plin de surprize, unele placuta si altele.. sa zicem interesante, dar nu in sensul bun. Una dintre surprizele placute a fost descoperirea vinul Alira, un produs de calitate din Dobrogea. Am scris deja doua articole despre evenimente la podgorie si crama lor, le gasiti aici si aici.

La sfarsitul lunii octombrie m-am inscris la un concurs organizat de ei pe Facebook, premiile constand in multe sticle de vin roze din 2013. Un vin foarte bun pe care l-am incercat prima data la crama lor. Acum aproximativ 2 saptamani am primit un mesaj prin care eram felicitat pentru premiul castigat, respectiv locul 3. Wow, au reusit sa ma surprinda placut din nou si de ziua mea m-am trezit cu 24 de sticle de vin in camara pentru sarbatori 🙂

Cateva detalii despre acest vin (extras de pe site-ul lor): rezultatul amestecului dintre Cabernet Sauvignon si Feteasca Neagra (productie proprie), cu gust proaspat si vibrant, cu arome intense de fructe tropicale, citrice si flori de soc. Gustul sec si mineral este domesticit de note savuroase de piersici, cirese si fructul pasiunii.

Le multumesc din nou pentru premiu, sunt curios ce reactie a avut castigatorul premiului 1 (102 sticle de vin rose), sper ca este “tare de inima”. Nu in fiecare zi afli ca ai castigat atatea sticle cu vin de calitate. Pentru mai multe detalii despre acest vin puteti vizita pagina lor.

Sursa imaginii: alira.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.