Vine vineee primavaraaaa..

Mda, e 1 Martie 2006 si cica de martisor incepe primavara. Ce mai primavara, dimineata gasesti masina acoperita cu gheata si un vant de zici ca e uragan. Imi aduc aminte acum cativa ani pe vremea asta deja incepea caldura sa vina peste noi. Parca simteam mirosul plajii in aer, dar acum s-a dus dracu.

Primavara incepe prin mai incolo iar vara prin iulie. De ce? hmmm se decaleaza anotimpurile, nu se mai potrivesc anotimpurile asa cum era pana acum si cum a fost mult timp in urma. O fi de la stratul de ozon? de la topirile in masa de ghetari? dracu stie. Hmm sa vorbim putin de luna mai, acum se dau ca cadou (cacofonie intentionata) flori si martisoare. Ce sa mai, luna asta e dedicata femeilor si fetelor, un bun prilej pentru a primi cadouri si flori. Un bun prilej si pentru vanzatorii de flori, acum fac si ei mai multi bani din vanzari. De ce spun asta? pai nu stiu daca ai observat ca nu prea se mai dau flori asa cum se dadeau in “epoca romanticilor”, ghioceii si zambilele, frumos nu?

Parca aud asa in surdina cantecele pe care le cantam la scoala: “vine, vine, primavara, se astere in toata tara, floricele pe campii, hai sa le adunam copii” parca asa era, nu? Gata ma opresc aici ca incep sa debitez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.