Vineri dimineata

Aseara dupa o discutie hot cu Elena, m’a coplesit asa o lene si o stare de oboseala incat nu am mai rezistat tentatie patului ce ma astepta cu bratele deschise. Si daca m’am bagat la somn la 11 (parca atat era ceasul) e normal ca dupa 5-6 ore de somn sa ma trezesc.. la ora 6 eram up si fresh. Am deschis larg geamul, mi’am aprins o tigara si am rasfoit cateva pagini de internet. Am mai motait putin in pat, m’am uitat la cateva episoade cu Tom si Jerry, cateva secvente din Constantine si Morometii.. deastea.

Ce s-a mai intamplat in ultimul timp?

– M’am intalnit cu dud3 si am stat putin la palavre (nu trebuie sa fim certati, in fond nu avem nimic de impartit.. doar ca uneori se pare ca avem nevoie de o scurta pauza ca sa realizam ca orice s’ar intampla tot noi doi ramanem).

– Este posibil sa nu mai ajung in Sighisoara la sfarsitul lunii asa cum planuisem, am cateva chestii de platit si se pare ca sunt nevoit sa inghit in sec si sa ma supun, pentru moment.

– Ziceam acum putin timp ca am cunoscut pe cineva.. si aseara am avut o discutie aprinsa cu ea din care am realizat ca ce uram cel mai mult la cineva.. am devenit eu: un egoist. Dap.. un egoist si un ignorant. Ce s-a intamplat? cum a ramas?! din punctul meu de vedere situatia e in pom.. nu sunt in cautarea unei relatii asa ca nu ma voi apuca sa ma dau in vand dupa intalniri.. in fond o plac pe ea desi nu cred ca realizeaza asta.

– A inceput si facultatea.. yo nu am ajuns inca pe la cursuri dar de saptamana viitoare intentionez sa frecventez si eu.

– Ioana imi propune sa povestesc intamplari si trairi, sentimente.. ce am mai facut, ce am mai simtit si ce imi doresc. Ce imi doresc eu acum?! sincer nici eu nu stiu.. cred ca vremea asta schimbatoare ne’a afectat mood’urile si suntem instabili.. exact ca vremea. Dar o sa fie oke in curand cand totul va reveni la normal.

One thought on “Vineri dimineata”

  1. ar fi mai simplu daca ai realiza ca nu te potzi juca cu sentimentele… nu sunt ca vremea… nu te ashtepta nimeni pt ca u din cauza norilor de afara nu mai ai chef de nimic…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.