Vizita la stomatolog

Acum vreo 6 ani mi s-a cariat un premolar, nu i-am dat prea multa importanta si s-a agravat asa de tare incat mi-a murit nervul. Am fost la un cabinet stomatologic si mi-a pus un alt dinte cu pivot din compozit. Astazi s-au rupt cele 2 picioruse ale pivotului si premolarul a cazut.

Solutia cea mai la indemana ar fi sa-mi faca o extractia a premolarului si o punte cu cei 2 dinti din vecinatatea lui, dinti din portelan (100 euro bucata) + 200 lei alte cheltuieli. Am cautat pe internet ceva pareri despre procedura, costuri si alte informatii, dar nu am gasit nimic de actualitate. Sunt curios daca pretul este bun si procedura durabila.

10 thoughts on “Vizita la stomatolog”

  1. Nu cred ca e cazul sa amani daca nu vrei sa faci cine stie ce infectie care nunumai ca o sa te coste de 10 ori mai mult dar o sa te si doara ca naiba. Dentist bun si care lucreaza pana seara pot sa iti recomand si eu ca am aceeasi problema ca toata lumea: nu pot merge la dentist decat dupa munca adica dupa 19.00. Plus ca nu vreau sa ma trezesc cu cine stie ce alte boli dupa “tratament” (cunosc cazuri. Medicul asta e verificat, il cheama Razvan Iancu si are cabinet pe langa Afi Palace Cotroceni.

  2. e o mare vrajeala asta cu 50%…gandeste-te ca 50% e o rata imensa de esec…
    cu o evaluare corecta si o aplicare corecta a implantului o sa ai surpriza sa vezi ca rezista f f f f mult timp

  3. la implant te-ai gandit? nu iti “strici” dintii de langa lipsa si recent dupa extragere e mai usor de pus. pret? putin mai scump decat ai spus mai sus..

  4. Mda, ma descurajezi. Si eu vreau sa ma duc la dentist dar stiu ca ma costa o caruta. De fapt, sunt dentisti ieftini multi probabil, doar ca noi auzim ce zici tu.

    Caut si eu un dentist sa lucreze in weekend sau seara…pana la ora 21:00 sa zicem, sa am si eu timp sa ma duc la el.

    Un stomatolog care am auzit ca e bun si pe care l-am cunoscut personal dar nu pentru care nu pot garanta momentan, este unul din apropiere de Tomis Mall. Undeva printre blocuri http://www4.picturepush.com/photo/a/5998057/img/5998057.png

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.