Vizita scurta la Brasov

In fiecare an am facut tot posibilul sa plec din oras, sa merg la munte sau in alta tara. Acum un an de zile ne intorceam dintr-un weekend trip la Brasov. O experienta foarte placuta cu multe peripetii si distractie pe masura. Anul asta ne-am propus sa mergem iar la munte, tot in Brasov ca sa gustam viata de noapte a orasului.

Partea buna este ca prindem zapada, chiar acum ma uitam la o camera web din Poaia Brasov unde sunt -15 grade si este totul acoperit cu zapada. Pana ma intorc a fiti cuminti, comentariile sunt pe moderat. O sa am laptopul cu mine, sper sa mearga internetul de la pensiune.

Ne auzim peste cateva zile.

3 thoughts on “Vizita scurta la Brasov”

  1. Bun articol. Felicitari! Eu incerc sa promovez zona. Sunt fan Cetatea Sighisoara si Alba Iulia. Misiunea noastra este de a-ti spune povesti care sa te ajute sa descoperi frumusetea tarii din care a pornit legenda vampirului. Viziteaza site-ul si vei descoperi povesti despre curaj, istorisiri despre Dracula si fapte istorice despre Romania si conducatorii ei. Vei descoperi locuri minunate ce iti vor arata ca Transilvania nu este un loc atat de sumbru si ca vei avea mereu ceva nou de descoperit in Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.