Votez pentru tine

La inceputul anului, dragul nostru primar impreuna cu primaria au initiat un proiect cu numele “Locuinte ieftine pentru tineri”. Ideea e ca ai posibilitatea sa cumperi o garsoniera sau un apartament cu 2 camere, construite acum, la jumatate de pret. Este tentant asa ca s-au inscris peste 15-16.000 de tineri cu sau fara familie intemeiata. S-au tras la sorti primii 1000 de “castigatori” iar restul au primit un numar de repartitie. Se pare ca eu prin 2010 o sa intru in posesia apartamentului meu 😀

Ieri in posta a sosit un plic de la primarie prin care am fost informat ca am fost repartizat pentru a doua “sarja” de apartamente si undeva in josul paginii statea scris boldat:

“Eu, Radu Stefan Mazare, in calitate de Primar si initiator al acestui Program, garantez realizarea integrala a lui, conform planificarii, atat timp cat voi fi in functie”.

Ce intelegem de aici? indiferent ca ai fost unul dintre cei 1000 de “castigatori” sau urmeaza sa primesti in anii ce urmeaza o garsoniera sau un apartament, daca il votezi acum la alegeri pe Mazare o sa primesti garsoniera sau apartamentul dorit.

Ce ma amuz ca in prag de alegeri se apuca cei de la conducere sa faca si sa construiasca fel si fel de chestii ca sa isi castige din nou postul.

PS. Mazare are si blog acum, vrea cineva ID-ului lui de messenger, profilul pe hi5 sau facebook? 😀

8 thoughts on “Votez pentru tine”

 1. Eu as fura-o pe hybrida si n-ar mai vedea-o nimeni niciodata! Si eu o sa-l votez pe Mazare, cred ca trebuie sa i-l votam si pe Somn-usor Constantinescu…asta e, trebuie sa fie in echipa.

 2. slabe sanse sa ajunga altul primar, adica sa fim seriosi.. dintre candidatii la postul de primar de cati ati auzit pana sa inceapa alegerile sau ce au facut pentru constanta? de furat fura toti oricum dar macar mazare a mai si facut ceva pentru constanta.

 3. hai sa o spunem pe aia buna: tu daca ai ajunge primar… nu ti-ai trage nimic? sa fim seriosi… toti am face asta.
  din doua rele o alegi pe aia mai putin rea.

 4. eu inteleg din treaba aia ca daca nu iese el primar ci vreun alt idiot, poate opri sau intarzia construirea locuintelor sau “subit” sa nu mai existe fonduri.
  evident ca daca ramane el primar o sa se faca.
  daca vine altul… well wait and see 😉

 5. Mess-ul lui e “rsmazare” nu “mazare”. Eu din chestia aia din ghilimele inteleg ca treaba cu tinerii va merge atata timp cat el “Va fi in functie”, deci e un santaj 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.