Vreau o relatie serioasa, dar nu gasesc

Regulile nescrise in relatii s-au cam schimbat in ultimii ani, dar sunt unele care raman neschimbate. Si aici ma refer la cautarea unei relatii serioase. Incep cu un sfat: nu o cauta. Stiu ca nu sunt cel mai in masura sa-ti dea sfaturi, dar oamenii au tendinta sa fie egoisti, nu vor sa lupte pentru ceva si fug in bratele altcuiva sau raman singuri/e. Pur si simplu nu-ti poti explica uneori comportamentul oamenilor.

Unde vreau sa ajung? nimic nu e sigur, nimeni si nimic nu iti garanteaza ca acea persoana avea, are sau va avea aceleasi ganduri si planuri ca tine. Ajungi sa te consumi cu o relatie in care investesti tot ce ai mai bun si realizezi ca el/ea brusc are alte planuri. Sau poate tu vei devia de la plan. Nu sunt negativist, de fire sunt un optimist convins si in situatia de fata sunt realist. Imi place sa analizez/studiez oamenii si comportamentul lor, am mai scris asta si in alte posturi.

Nu-ti mai pierde timpul cautand oameni perfect pentru o relatie stabila. Bucura-te de cei care te plac si incearca sa “construiesti ceva” cu ce ai acum la indemana.

6 thoughts on “Vreau o relatie serioasa, dar nu gasesc”

  1. Se pare ca cel care a scris blog-ul sau articol, cam acelasi lucru, a trecut prin situatia expusa, da eu caut de cca 10 ani , in 10 ani n-am gasit absolut nicio relatie care sa ma impinga macar spere respect fata de cel pe care l-am avut in brate.
    Societatile sunt create pe sabloane pe standarduri pe etichete si multe multe alte lucruri, le copiem pentru ca fratia gandurilor functioneaza, daca ni se mai si impun sunt ca si aplicate.
    Problema este cu sentimentele ce faci ? se pare ca ne deplasam incet dar cu dinamism spre perioade cand sentimentele or sa fie considerate maladii , atunci se va propune probabil extirparea zonei bolnave din creier raspunzatoare de sentimente, sau cel care le va avea i se va spune frumos sa foloseasca un vortez si sa treaca inapoi in secolul XIX.
    NU GASESC NICI EU SUNT INEBUNITA IN 10 ANI NICIO RELATIE DE DOAMNE AJUTA , BLEAHH.

  2. “Caut prietena si nu gasesc”. Mda, pai…te enervezi…zici fuck it, si fix atunci pica ceva in brate. Apoi din brate pe jos. Si o iei de la capat :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.