Windows 7

In sfarsit mi-am instalat si eu Windows 7. Prea multa lume l-a ridicat in slavi si prea putini au avut ceva de comentat. Instalarea a durat 25 de minute, am ramas placut surprins. Design-ul installer-ului arata mult mai bine si mai plin de viata decat toate celelalte versiuni anterioare. Singurul driver pe care a trebuit sa il instalez a fost cel al placii de sunet, un Realtek AC 97. Antivirusul pe care il foloseam inainte si firewall-ul nu au mers instalate, versiuni prea vechi desi am instalat windows-ul pe 32 de biti.

Palaria jos, pana acum ma declar multumit de experienta pe care o ofera noul sistem de operare de la Microsoft, ramane de vazut pe viitor cum vor decurge lucrurile. Il recomand cu placere, sigur o sa va placa multitudinea de facilitati care iti sar in ochi din primele minute de folosire.

2 thoughts on “Windows 7”

  1. Spre fericirea mea,cand am facut de mana instalarea Win7, mi-a luat toate driverele de pe Windows Update (aveam wifi Broadcom 43xx, deci driver cunoscut de Windows).
    Cat despre antivirus, eram obisnuit cu Symantec, dar care nu e tocmai prieten cu Win7. Am incercat Microsoft Security Essentials, care mi-a vazut troieni in 2 situatii in care Symantec nu a zis nimic. Jos palaria, jos Symantec`u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.