Windows 8 (developer preview)

Cine doreste sa incerce gratuit ultima versiune de Windows, respectiv 8, poate descarca gratuit de pe site-ul lor imaginea CD-ului de instalare. Microsoft incearca sa castige un segment din piata utilizatorilor de tablete gen iPad. Ultima versiune de Windows este facuta in asa maniera ca merge pe tablete dar si pe calculatoare personale.

M-am jucat cateva zeci de minute cu el si sunt multumit de schimbarile facute desi este o versiune beta. Lupta asta pentru piata tabletelor s-a materializat printr-un design inovator pentru Microsoft. Vad ca se incearca introducerea de aplicatii si jocuri la fel ca Android si Apple. Windows 8 arata ca Windows 7, dar in plus mai are o interfata pentru tablete. Trecerea de la o interfata la alta se face apasand tasta Windows de pe tastatura. Nu intru prea mult in detalii caci pozele vorbesc de la sine si puteti incerca si voi noul Windows. Legat de resursele calculatorului ruleaza ca Windows 7, este versiune beta si pot aparea erori sau utilitati care nu sunt functionale inca. Am pus si o inregistrare video de 20s ca sa va faceti o idee cat de repede se incarca paginile web pe ultima versiune de Internet Explorer.

windows-8-developer-preview-poze-video-01 windows-8-developer-preview-poze-video-02 windows-8-developer-preview-poze-video-03 windows-8-developer-preview-poze-video-04 windows-8-developer-preview-poze-video-06 windows-8-developer-preview-poze-video-05 windows-8-developer-preview-poze-video-07 windows-8-developer-preview-poze-video-08 windows-8-developer-preview-poze-video-09 windows-8-developer-preview-poze-video-10 windows-8-developer-preview-poze-video-11 windows-8-developer-preview-poze-video-12 windows-8-developer-preview-poze-video-13 windows-8-developer-preview-poze-video-14 windows-8-developer-preview-poze-video-15 windows-8-developer-preview-poze-video-16 windows-8-developer-preview-poze-video-17 windows-8-developer-preview-poze-video-18 windows-8-developer-preview-poze-video-19 windows-8-developer-preview-poze-video-20 windows-8-developer-preview-poze-video-21

One thought on “Windows 8 (developer preview)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.