Windows XP sau Vista

Am avut ocazia sa incerc si eu pentru cateva zile (doua saptamani parca) noua versiune de sistem de operare de la Microsoft: Windows Vista. Mult ravnitul sistem de operare care s-a lasat asteptat cu sufletul la gura de utilizatorii fideli ai Microsoftului. Desi am auzit multe critici la adresa noului sistem de operare eu ma declar satisfacut in proportie de 80%.

Ce inbunatatiri si noutati aduce Vista fata de XP?! las pozele sa vorbeasca de la sine pentru inceput.

Tot ce folosesc a mers brici pe Vista, cu exceptia programului Irfan View care am fost nevoit sa il instalez pe alta partitie. Jocurile au rulat fara probleme, programele la fel, copiatul fisierelor dureaza mai putin, instalarea sistemului la fel, stabilitate ridicata in defavoarea XPului, management de memorie RAM mult mai bun si o distribuire a resurselor mai buna, cateva mici probleme cu driverele.. le-a pus de la el desi le aveam si eu.. arata si mai bine avand anumite facilitati care iti usureaza/ingreuneaza lucrul.. depinde cum le folosesti.

Sistemul meu:

Procesor: AMD Athlon(tm) 64 Processor 2800+ 1,81 GHz

Memorie RAM: 512

Placa de baza: Asus K8N

Versiune Vista:

Windows Vista Home Basic

Regret ca am fost nevoit sa il dezinstalez dar expira.. il recomand cu placere macar pentru cateva probe 😉

windows-xp-sau-vista-01 windows-xp-sau-vista-02 windows-xp-sau-vista-03 windows-xp-sau-vista-04 windows-xp-sau-vista-05 windows-xp-sau-vista-06 windows-xp-sau-vista-07 windows-xp-sau-vista-08

One thought on “Windows XP sau Vista”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.