Wishlist – Mac Mini

De ceva timp ma tot roade curiozitatea in legatura cu orice PC marca Apple. Am avut sansa sa ma joc 5 minute cu un laptop acum cativa ani si sistemul de operare parea parca de pe alta planeta in comparatie cu Windows XP care tocmai ce aparuse si rupea gura targului. Am dat intamplator pe un site de un Mac Mini, atata tehnologie intr’o cutiuta asa mica.. greu de crezut. Este echipat cu CD-ROM, 4 porturi USB 2.0, placa de sunet, placa giga de retea, wireless si bluetooth, procesor de 1.83 GHz si 1G RAM.. toate astea intr’o cutiuta de 16cm latime si 5cm intaltime. Pretul se invarte undeva pe la 2000 RON, eu zic ca merita din plin, plus ca este mai stabil si mai fiabil decat Windows’ul.

wishlist-mac-mini-01 wishlist-mac-mini-02

5 thoughts on “Wishlist – Mac Mini”

  1. Faza cu “if u go MAC, u never go back” am mai auzit’o. Cat despre iPhone.. parerile sunt impartite, se pare ca sunt membri in ambele tabere: pro si contra, dar eu zic ca iPhone este un deschizator de drumuri asa cum au fost majoritatea produselor Apple.

  2. da. asta asa e. dar atata timp cat va avea acel pret ridicat, si cat timp nu va fi foarte accesibil la public nu ne vom da seama de adevarata sa valoare. eu n-am putut sa-l tin in mana decat vreo 5 minute….dar a fost destul cat sa-mi fac anumite impresii despre el. E adevarat ca pentru a face o “analiza” amanuntita ai nevoie de timp..tre sa vezi ce face telefonul, cum face, in cat timp face…etc…..dar este totusi Apple. si sa nu uitam ca in ultimul timp Apple nu prea a dezamagit.

  3. am uitat sa mai precizez ceva, daca tot sunt aici…..am incercat si mult laudatul iPhone….uimitor din nou…senzitivitatea sa m-a uimit. am mai folosit gadgeturi cu touchscreen…dar ca la iPhone..nici unul…calitatea pozelor este buna…meniul este superb…pacat ca nu mai poate fi updatat dupa decodare…si pretul unuia e cam ca un nokia…n95..:)

  4. si eu am avut ocazia anul trecut sa folosesc un mini mac pt scurt timp. este uimitor cum un lucru de marimea unei mape cu cduri poate face aceleasi lucruri ca si un PC cu unitatea cat radiatorul de la masina.
    toate programele, interfata, meniul..tot este diferit la MAC…este parca mai fluid, mai bine construit…de curand m-am “jucat” si cu un Mac Book Pro..un laptop uimitor cu o interfata grafica superba si care se pare ca era inca…”slabut” deoareca avea un OS mai vechi. bineinteles….pretul unei astfel de “jucarici” e de 20-36 milioane….deci nu e foarte accesibil. dar ” if u go MAC, u never go back”…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.