Wishlist: Nikon D40

In cariera mea de mic fotograf amator am inceput cu un compact acum vreo 2 ani. De la compact am trecut la o combinatie intre SLR si compact, iar acum m-am rezumat numai la compact. Urmeaza un DSLR pe lista de asteptare in materie de “scule foto”.

Jucaria asta nu face parte din categoria profesionalelor ca fratiorii lui mai mari, dar in el se regasesc toate avantajele unui DSLR, are si un pret bun (1500 RON).

Ce optiuni am:

– strang din dinti la 2 salarii si ma rezum sa consum minimul necesar ca sa pun bani la ciorap;

– ma dau bine pe langa sora mea care face un imprumut in banca acum;

– “ii mangai chelia lu’ moshu” ca sa ma imprumute el;

– in cel mai rau caz imi vand cele 3 SLR-uri si tele obiectivul cu toate accesoriile pe care le am.

13 thoughts on “Wishlist: Nikon D40”

 1. am scris mai sus ce ma enerveaza la SLR-uri, stii ca imi plac chestiile vechi dar filmul ala nenorocit de 36 de pozitii ma enerveaza uneori cand trebuie sa fac poze pe banda din care mai tarziu sa selectez cateva.

  Si DA! toti ne nastem fotografi.. mai mult sau mai putin. Unde mai pui ca mi-am luat si trepied acum 😀 pentru expuneri indelungate.

 2. daca nu am mai publicat poze nu inseamna ca nu am mai facut 😛 dar prefer urmatoarele pe care le fac publice sa fie facute cu un DSLR. Mi’am propus ca pana la Libery Parade (19 iulie) sa am deja unul. 😀

 3. Stiu ca nu e spectaculos dar este perfect pt cineva ca mine care trece de la compact si SLR la un DSLR. Pe mine filmul si imposibilitatea de a vedea pozele pe care le fac in timp real la un SLR ma enerveaza plus ca un compact nu are focalizare manuala, macro, diafragma and bla bla si atatea setari.

  Unde ai vazut tu pretul ala? uite eu m’am uitat acum iar pe net si la mai multe magazine este 1500 RON kit-ul complet.

 4. cat ai dat pe el? eu am gasit niste chestii pretty cheap la un magazin in bucuresti (pe inaltimea mea :P) doar ca tre sa ajung acolo.

 5. o sa fie invazie… la fel ca si cu fuji :)))

  si ai avut dreptate candva: toti se cred fotografi azi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.