Youtube are un nou player

De cateva ore am observat un nou player pe site-ul YouTube. Probabil acest update trecea fara sa-l mentionez intr-un articol, dar ceva ma bucura destul de mult la el si uite ca scriu aceste randuri.

Anul trecut, cam pe vremea asta, am cumparat un laptop nou. Cel vechi si-a dat ultima suflare inainte sa plec in Serbia. Bugetul a fost restrans asa ca am facut un compromis, laptopul pe care il folosesc (dar nu pentru inca mult timp) este bun, imi fac treaba cu el. La inceput puteam sa vad video-uri la rezolutie full HD fara probleme, dar dupa cateva luni, dupa primul update al Flash Player-ului de la Adobe.. video-urile la calitate inalta sacadau. Dupa inca un update sacadau si cele HD (720p). In ultimele luni deja era enervant cand ma uitam la video-uri pe YouTube, automat depista modelul laptopului si le reda la calitate full HD. De fiecare data trebuia sa schimb calitatea video-ului ca sa-l pot vedea cum trebuie. Acum cu noul update ramane selectata calitatea folosita ultima data, in cazul de fata toate video-urile mi se incarca la rezolutia cea mai optima pentru calculatorul meu. O alta imbunatatire aduca player-ului este un “intrerupator” care iti permite sa ascunzi toate chenarele cu mesaje puse pe video de catre utilizator, uneori sunt enervante ca iti acopera ecranul cu fel si fel de mesaje stupide.

Inca ceva, problema asta cu vizionarea video-urilor de pe internet la calitate inalta am avut-o si cu ultimul laptop. In primele luni totul mergea ca uns, apoi a inceput sa scarataie si cerea schimbat cu unul mai performant. Oamenii astia chiar ne forteaza sa schimbam calculatoarele anual sau maxim la 2 ani, ati observat?

2 thoughts on “Youtube are un nou player”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.