Zilele Timisoreana (prima zi)

Am fost si eu aseara la zilele Timisoreana la Poarta 1 unde mai nou se tin astfel de evenimente. In comparatie cu toti anii cand veneam la zilele orasului sau alte evenimente de genul asta.. asta pot sa spun ca este cel mai bine organizat. Cel mai bine organizat in sensul ca totul este curat, cat de cat mai nou, bine aranjat si cu “gorile” la intrare pentru intimidarea “drojdiei” ce strica astfel de evenimente. A meritat, cu 20 de lei poti manca 4 mici (mari si cu paine + mustar din partea casei) si bea 4 pahare de bere.

Merita! Am facut si cateva poze, dar sunt fara blitz asa ca sunt cam nefocalizate.

zilele-timisoreana-prima-zi-constanta-01 zilele-timisoreana-prima-zi-constanta-02 zilele-timisoreana-prima-zi-constanta-03 zilele-timisoreana-prima-zi-constanta-04 zilele-timisoreana-prima-zi-constanta-05

20 thoughts on “Zilele Timisoreana (prima zi)”

  1. da` mah chiar asa … mariuse tre sa ne dai la toti care am postat aici cate un mic si`o bere 😀 ce pln :))

  2. cat de penibil baaaaaaaaaaaaaa ce cautati baaaaaaaaaaaaa acolo baaaaaaaaaaaaaaaaaaa ??? bautura si mancare cat mai ieftina si cat mai expirata? :))))

  3. da-mi voie sa te ating, o tu, semizeu inca in viata. Noi, muritorii de rand, care mergem la asemenea manifestari proletare inculte, unde canta niste jeguri ca Holograf si Colibri, iarta-ne ca nu mergem la Guta si in Bamboo, si avem si alte femei decat fotomodelele

  4. in plm …toti moshii dogoritzi pe acolo, tristetze maxima si toata clasa sociala de jos care s`au dus sa savureze o bere la tec k pe timpurile lu nea ceasca` … unde e bautura ieftina, mici si femei grase… acolo` e tot rromanu :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.