Ziua mea de natere (rezumat)

A mai trecut un an, plin de realizari pe diferite planuri, plusurile si minusurile de rigoare care de multe ori m’au surprins si eu insumi m’am surprins. Felicitari si urari de bine am inceput sa primesc cu 2 zile inainte, cam devreme dar gestul conteaza. Am ramas placut surprins de cate persoane cu care nu mai aveam nici o tangenta.. si’au adus aminte ca ieri a fost ziua mea si mi’au urat “sanatate si belsug in toate” prin diferite metode. M’am trezit cu add’uri pe messenger si cateva sms’uri de pe numere pe care nu le cunosc, sau nu le mai aveam in agenda pentru ca mi’am schimbat telefonul de cateva ori in ultimul timp si s’au mai pierdut din numere pe parcurs. Linistit am raspuns cu “Multumesc” ridicand din umeri si intrebandu’ma cine ar putea fi si acea persoana. O cunostina si normal, o data ce mi’a urat La Multi Ani.

Uite ca tort si suflat in lumanari nu am mai practicat anul acesta, daca imi aduc aminte bine cred ca nici anul trecut si nici acum 2 ani.. parca (sper ca nu ma lasa memoria), dar nu au lipsit cadourile (acum 2 ani a fost jale..). Dar a fost bine, a fost o zi frumoasa si am zambit si am ras toata ziua.

Ramane de vazut la anu’ ce se va mai intampla. 😉 noroc.

16 thoughts on “Ziua mea de natere (rezumat)”

  1. Sanatatea se intretine. Nu prea au grija barbatii de corpul lor. De la o varsta pe unii barbati ii caracterizeaza cuvintele: burtica, bautura, tigari, gratar si mai putin: fructe, legume, sport

  2. Pt o parte din barbati e suficient atat.Au cantat vreodata manelistii despre sanatate??! Nici macar banii nu sunt pe primul loc ci pt a face rost de bautura si femei. Nu ascult manele dar a fost o perioada cand zilnic am circulat cu MaxiTaxi cu manele la maxim si am ceva cunostinte in domeniu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.